Ταξίδι στο Νότιο Αιγαίο… σε 48 μικρούς παραδείσους

patmosinfoarxiki686Ταξίδι στο Νότιο Αιγαίο, λέγεται το βίντεο για την προβολή των νησιών του Νοτίου Αιγαίου που παρουσιάστηκε εχθές για πρώτη φορά, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και από την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Απασχόλησης, Ευρωπαικών Προγραμμάτων, Περιφερειακών θεσμών και Διεθνών Συνεργασιών κ. Ελευθερία Φτακλάκη.

Με συνεχείς εναλλαγές εικόνων από 48 νησιά – μικρούς παραδείσους, που απαρτίζουν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο βίντεο αποτυπώνεται η διαφορετικότητα στα φυσικά τοπία, στην αρχιτεκτονική, στις παραδόσεις, στις γεύσεις, με συνδετικό κρίκο όμως, το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προγραμματίζει, επίσης, το επόμενο διάστημα να παρουσιάσει τη νέα τουριστική διαδικτυακή πλατφόρμα www.aegeanislands.gr, η οποία θα παρέχει διαδραστικές δυνατότητες και υπηρεσίες πολλαπλών επιπέδων στους επισκέπτες.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Χαμαιτυπείον: Το πρώτο “πορνοmall” που άνοιξε πριν την Τρούμπα, του Βαγγέλη Γεωργίου
Next greeklish.info: Τα «υδάτινα» Νοεμβριανά της Ρόδου. Εξήγηση και λύσεις