Στο «Dinner in the Sky» τρως πετώντας!

Dinner in the sky στην Κωνσταντινούπολη
Dinner in the sky στην Κωνσταντινούπολη

Πώς θα σας φαινότανε το τραπέζι σας στο εστιατόριο να βρίσκεται 50 μέτρα πάνω από το έδαφος; Μετά την Κωνσταντινούπολη, το Λονδίνο και πολλές ακόμα πόλεις σε όλο τον κόσμο το «Dinner in the Sky» έρχεται και στην Αθήνα στην Τεχνόπολη μέσα στο Φεβρουάριο.

Οι υπεύθυνοι μιλούν για μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία όπου 22 άτομα εκτοξεύονται στην κυριολεξία μαζί με το τραπέζι τους και απολαμβάνουν καθώς ίπτανται, ένα μενού 4 πιάτων με επιδόρπιο και το απαραίτητο σέρβις, με θέα από πραγματικά ψηλά. Όπως φαίνεται, όλα έχουν προβλεφθεί όσον αφορά την ασφάλεια αλλά και τις καιρικές συνθήκες, μιας και θα υπάρχει ειδική τέντα και θέρμανση. Όσο για το κόστος, με περίπου 120 ευρώ το άτομο επενδύεις στην απογείωση μετά φαγητού! Μιάμιση ώρα θα έχουν στην διάθεση τους οι τολμηροί να απολαύσουν τη θέα και το φαγητό τους και μετά… προσγείωση!

Published by

Κατερίνα Σταματελοπούλου

Σπούδασε Marketing, Αποτελεσματική Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών (MBA), Marketing and Communication Management, Marketing Research & Social Media Analytics. Εμπνευστής και chief editor του flust.gr. Είναι Brand & Communications Strategist.
Prev Η πανέμορφη Γερμανίδα τέρας του 20ου αιώνα, του Βαγγέλη Γεωργίου
Next Βελτιώνοντας την οικονομία της Ευρώπης: Βουλευτές των εθνικών κοινοβουλίων στις Βρυξέλλες