Στο σύγχρονο Άουσβιτς της Συρίας

Οι φωτογραφίες από την Συρία που δείχνουν την επίθεση με χημικά σε προάστιο της Δαμασκού κάνουν τον γύρο του κόσμου προκαλώντας φρίκη. Μια συνοικία 1300 ανθρώπων θύματα ενός άγριου πολέμου. Όπως αναφέρεται η επίθεση με χημικά έγινε την ώρα που οι περισσότεροι κάτοικοι κοιμόντουσαν αλλά και όσοι ήταν ξύπνιοι ή στον δρόμο βρήκαν επίσης φρικτό θάνατο θύματα ενός πολέμου που μαίνεται με απίστευτη αγριότητα στην Συρία.

Οργανώσεις της αντιπολίτευσης καταγγέλλουν το καθεστώς Ασαντ για το απίστευτο μακελειό που από πολλούς παρατηρητές σχολιάζεται ως ένα σύγχρονο Άουσβιτς. Οι επιθεωρητές του ΟΗΕ που βρίσκονται στην Συρία θα πρέπει θα πρέπει να διαπιστώσουν αν το καθεστώς Ασαντ χρησιμοποιεί νευροπαραλυτικά αέρια όπως καταγγέλλει η αντιπολίτευση.

Ο πόλεμος στη Συρία μαίνεται πλέον ανεξέλεγκτος και μπορεί να έχει καταδικαστεί από τις περισσότερες χώρες του κόσμου, όμως η παγκόσμια κοινότητα δεν φαίνεται να έχει την ικανότητα να τον σταματήσει.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Η δύναμη της εικόνας σε ένα βίντεο… χωρίς λόγια
Next Art Way: Στην Πάρο και στο JK art bar στο Κολωνάκι, της Αναστασίας Κορινθίου