Στο πασχαλινό Bazaar του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες”

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» διοργάνωσε Πασχαλινό Bazaar στο Athens Metro Mall από την Πέμπτη 3 έως και το Σάββατο 5 Απριλίου 2014.

Το Bazaar ολοκληρώθηκε με το event στο οποίο συμμετείχαν οι Πρωταγωνιστές από τη θεατρική παράσταση «Μπλουμ», Λεωνίδας Κακούρης, Ηρώ Μουκίου, Ορέστης Τρίκας και Κατερίνα Τσάβαλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ορέστης Τρίκας συμμετείχε στο 1ο διαφημιστικό του Κέντρου και τα τελευταία χρόνια στηρίζει με κάθε ευκαιρία τις προσπάθειές τους. Τα έσοδα από την πώληση των προϊόντων θα διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες». Το Bazaar πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Athens Metro Mall.

Το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» είναι ένα μη κερδοσκοπικό, Ειδικώς Αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο. Λειτουργεί ως μονάδα εξυπηρέτησης αναγκών εκπαίδευσης 65 Ατόμων στην Ηλιούπολη. Απευθύνεται σε νέους και νέες άνω των 14 ετών με νοητική υστέρηση, αυτισμό μέσης ή υψηλής λειτουργικότητας και σύνδρομο Down.
Παρέχει υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης ανοικτού τύπου από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.

Οι βασικοί στόχοι είναι:
Η ανάπτυξη και ολοκλήρωση της προσωπικότητας των εκπαιδευομένων μας.
Η κοινωνικοποίησή τους μέσω της συμμετοχής τους σε πολιτιστικές-αθλητικές δραστηριότητες και ποικίλα δρώμενα.
Η ένταξη και υποστήριξή τους σε εκπαιδευτικά προγράμματα και προγράμματα προ-επαγγελματικής κατάρτισης με την συμμετοχή τους σε εξειδικευμένα εργαστήρια, καθώς και
Η διεκδίκηση των προϋποθέσεων εκείνων που απαιτούνται για μια φυσιολογική και αξιοπρεπή ζωή των ατόμων αυτών, των οικογενειών τους και γενικότερα των Ατόμων με Αναπηρίες.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Ποιος Έλληνας αρχιστράτηγος άνοιξε τις πόρτες στους Γερμανούς; του Βαγγέλη Γεωργίου
Next Δικτυωμένοι αγρότες στην ΕΕ