Πώς θα ήταν το Wi-Fi αν μπορούσαμε να το δούμε;

Wi-Fi-3

Θα μπορούσε το Wi – Fi να είναι πιο επικίνδυνο από ό,τι ξέρουμε; Με την εμφάνιση των κινητών είχαν επισημανθεί οι κίνδυνοι που μπορεί να επιφέρει στην δημόσια υγεία.Το ίδιο συμβαίνει τώρα και με το WI-Fi. Μια ομάδα μαθητών στην Δανία έκαναν ένα πείραμα.Έβαλαν έξι δίσκους που φυτεύτηκαν σπόροι κάρδαμο δίπλα σε δύο Wi – Fi routers και έκαναν το ίδιο σε ένα δωμάτιο χωρίς ακτινοβολία για 12 ημέρες. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι σπόροι που τοποθετήθηκαν κοντά στα ρούτερς είτε δεν αναπτύχθηκαν είτε έγιναν καφέ σε αντίθεση με τους σπόρους που τοποθετήθηκαν μακριά και οι οποίοι αναπτύχθηκαν σε υγιή φυτά. Το πείραμα των μαθητών έκανε εντύπωση στον καθηγητή Horsevad , καθηγητή νευροεπιστήμης στο Ινστιτούτο Καρολίνσκα στη Σουηδία, ο οποίος θέλει να το επαναλάβει σε ένα ελεγχόμενο επιστημονικό περιβάλλον.

Εντυπωσιακές είναι επίσης οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί από τον ερευνητή και καλλιτέχνη Nickolay Lamm o οποίος με ειδική μέθοδο έχει αποτυπώσει τα κανάλια που σχηματίζονται μέσα στον χώρο από τα κύματα που εκπέμπονται μέσω του Wi-Fi.

5c37d443cae74f46344f6cc1781b57d9

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Αστρολογικές προβλέψεις | 6 ως 12 Ιανουαρίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό
Next Κεφτεδάκια with a twist…, της Εμμανουέλας Κόκκαλη