Πώς η εκπαίδευση γίνεται παιχνίδι

Tο πρώτο online εκπαιδευτικό παιχνίδι πυρασφάλειας, σχεδιασμένο ειδικά για τις ανάγκες ενημέρωσης εργαζομένων στο επαγγελματικό τους περιβάλλον παρουσιάζει η εταιρεία inspiring career, μέλος του gi-Cluster, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες, τόσο της ελληνικής όσο και της διεθνούς αγοράς.

Στο πλαίσιο της ισχύουσας νομοθεσίας περί ενημέρωσης υπαλλήλων για θέματα πυρασφάλειας, η inspiring career συνδύασε τη διασκέδαση με τη μάθηση και μετέτρεψε την υποχρέωση αυτή σ’ ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι, κάνοντας την αρχή σε μια σειρά από άλλα, αντίστοιχης λογικής serious games που αναπτύσσει.

Όπως ανέφερε σχετικά η Δανάη Αντωνοπούλου, manager της inspiring career: «το παιχνίδι έχει ήδη δοκιμαστεί από μεγάλες εταιρίες και, με μεγάλη μας ικανοποίηση, βλέπουμε ότι προχωρούν οι διαδικασίες για την ενσωμάτωσή του στις βασικές λειτουργίες του τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού. Ξεκινήσαμε με το παιχνίδι για την πυρασφάλεια ,ενώ βρισκόμαστε ήδη σε στάδιο ανάπτυξης των επόμενων τίτλων μας και με τη συμμετοχή μας στο gi-Cluster μας έχει δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουμε ομοϊδεάτες μας και να δημιουργήσουμε επαγγελματικούς δεσμούς, που ελπίζω ότι θα ενισχύσουν τόσο τη δική μας δυναμική όσο και συνολικά την ελληνική αγορά».

Ποιά είναι η εταιρεία inspiring career δείτε εδώ

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Αμυντικές δαπάνες σε όλη την ΕΕ: δημιουργία διαφάνειας
Next ‘’Πυγμαλίωνος’’ επανέκδοση, του Πάνου Λιάκου