Ποια είναι η γλώσσα του έρωτα;

timthumb.phpΈνα βίντεο τρυφερό, ρομαντικό και πολύ αληθινό για τις σχέσεις των δύο φύλλων. Στην προσπάθεια προσέγγισης του ζευγαριού τα post it δίνουν και παίρνουν και ο γραπτός λόγος δείχνει να υπερισχύει του προφορικού… Και ενώ η ανταλλαγή σημειωμάτων έχει την γοητεία της στο παιχνίδι του φλέρτ, η πραγματική αιτία που συμβαίνει καθηλώνει για την δύναμη των συναισθημάτων.

Η ομάδα Jubilee δημιουργεί ταινίες για καλό σκοπό και η συγκεκριμένη έγινε για την ευαισθητοποίηση και την υποστήριξη της Αμερικανικής Εταιρείας για τα κωφά παιδιά. Ο μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που ξεκίνησε το 1967 με την οποία υποστηρίζει και εκπαιδεύει οικογένειες των κωφών και βαρήκοων παιδιών, υποστηρίζει προγράμματα υψηλής ποιότητας και υπηρεσιών.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Μια επικαιρότητα… μπάχαλο, του Σπύρου Χαραλάμπους
Next Πόσα καράβια έχει η δική σου ελευθερία;, της Μαρίας Στεφάνου