Ποδηλασία και μέσα στο γραφείο

Η Sram είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής ποδηλάτων παγκοσμίως και δείχνει το πάθος της για την ποδηλασία παντού. Ακόμα και στα γραφεία της.

Με έναν εσωτερικό διάδρομο ποδηλασίας 1,8 μιλίων στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στο Σικάγο, οι εργαζόμενοι μπορούν να κυκλοφορούν με το ποδήλατο τους από γραφείο σε γραφείο και σε όλους τους χώρους του κτιρίου. Οι εργαζόμενοι της εταιρίας έχουν τα αποδυτήρια τους και τους χώρους φύλαξης του ποδηλατικού τους εξοπλισμού ακόμα και χώρο πλυσίματος για το ποδήλατο τους. Όλοι οι χώροι του κτιρίου 72.000 τετραγωνικών ποδιών είναι αφιερωμένοι στο ποδήλατο ακόμα και για τα test drive των ποδηλάτων που κατασκευάζει η εταιρία. Όπως δηλώνει ο επικεφαλής μάρκετινγκ, η πίστη στη δύναμη του ποδηλάτου για καλύτερη ζωή και η κουλτούρα της εταιρίας αντιπροσωπεύεται απόλυτα στα γραφεία της.

Published by

editor

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, με θετική διάθεση, σκοπός μας είναι η έμπνευση όπως επίσης και η προβολή της νέας ελληνικής επιχειρηματικότητας.
Prev Το κουμπί του iphone έγινε το νέο σπίτι της apple
Next Texting στο δρόμο: μετά τις διαβάσεις έρχονται τα πρόστιμα

Leave a comment

Για προστασία της εργασίας μας, έχουμε απενεργοποιήση το δεξί κλικ! Αν επιθυμείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενό μας, χρησιμοποιείστε τα κουμπιά κοινοποίησης.