Περιμένοντας την μαγεία στο σεληνόφως

Όπως όλες οι ταινίες του Woody Allen έτσι και η τελευταία «Magic in the Moonlight» αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον μιας και κατά τη διάρκεια της προώθησης της κατάφερε να συζητηθεί πολύ και για την παρουσία της Emma Stone στο cast. Μεγάλος πρωταγωνιστής βέβαια ο Colin Firth που αυτό το καλοκαίρι «παίζει» πολύ και μάλιστα στο site του Woody Allen γίνεται δημοσκόπηση που τον αφορά. Η ταινία ξεκίνησε να προβάλλεται σε 17 αίθουσες των ΗΠΑ πριν μερικές μέρες και στην Ελλάδα αναμένεται στις 28 Αυγούστου. Μια ταινία ρετρό που διαδραματίζεται την δεκαετία του 1920 στη Νότια Γαλλία με πολύ χλιδή, δόσεις μαγείας, νότες τζαζ, υπέροχα τοπία και αγγλική κουλτούρα.

σκηνοθεσία: Woody Allen

Πρωταγωνιστούν: Colin Firth,Eileen Atkins, Marcia Gay Harden, Hamish Linklater, Simon McBurney, Emma Stone and Jacki Weaver.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Αστρολογικές προβλέψεις | 28 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό
Next Στην Κρήτη των κινηματογραφικών αναμνήσεων, της Χριστίνας Καλογεροπούλου