Πασχαλινό μπαζάρ για τις υποτροφίες σε 70 Δωδεκανήσιους φοιτητές, της Δωδεκανησιακής Μέλισσας

Η Δωδεκανησιακή Μέλισσα εργάζεται ακατάπαυστα για την πολιτιστική, κοινωνική, και οικονομική ανάπτυξη των νησιών μας. Συμμετέχει στα Δωδεκανησιακά δρώμενα στην Αττική και στα Δωδεκάνησα. Συμπαρίσταται σε κάθε πνευματική εκδήλωση (συνέδρια, βιβλιοπαρουσιάσεις), μεριμνά για κάθε επείγουσα ανάγκη των νησιών μας (θεομηνίες, ιατρική περίθαλψη, συγκοινωνίες), και προβάλλει την συνέχεια και αναβίωση των ηθών και των εθίμων των νησιών.

Εμπνευστής της ιδέας της Δωδεκανησιακής Μέλισσας υπήρξε ο Καρπάθιος δικηγόρος Μηνάς Νικολαΐδης, ο οποίος προέτρεψε τις Δωδεκανήσιες γυναίκες κατά τη διάρκεια μιας επιτυχημένης Δωδεκανησιακής βραδιάς που διοργάνωσε το 1930 η Αντιγόνη Ζουρούδη (Μάνα της Δωδεκανήσου), με καταγωγή από Σύμη και Χάλκη, και από τη Δέσποινα Μιχαηλίδου Νουάρου, από την Κάρπαθο, να ιδρύσουν ένα σωματείο με σκοπό την παροχή βοήθειας στους πρόσφυγες που κατέφθαναν ταλαιπωρημένοι από τα Δωδεκάνησα.
Στον χώρο του Θέρμαι στη Ρόδο θα πραγματοποιηθεί το 12ο Μπαζάρ της Δωδεκανησιακής Μέλισσας, το το Σάββατο 20 Απριλίου από τις 10.00 έως τις 20.00.

Το πρόγραμμα είναι πολύ χαρούμενο για τα παιδιά και τις οικογένειες τους όπου θα βρουν, Πασχαλιάτικα χειροποίητα δώρα, λαμπάδες και λιχουδιές με παραδοσιακά προϊόντα για το τραπέζι, σε πολύ καλές τιμές, Ο σκοπός της εκδήλωσης σημαντικός και αφορά στις υποτροφίες που δίνονται στους 70 Δωδεκανήσιους φοιτητές για να συνεχίσουν τις σπουδές τους!

12.00-14.00 το παιχνίδι του Κρυμμένου Χρυσού Αυγού
με την Μυρσίνη Λενούδια

10.00-18.00 Face painting για όλους δωρεάν!

Στις 18.30 νεανική ροκ συναυλία με τους Vintage,

Όλα τα δρώμενα για τα παιδιά και τους νέους, με είσοδο δωρεάν.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Η μόδα των Χουντικών, made in USA, του Βαγγέλη Γεωργίου
Next Νέα εποχή δεξιοτήτων για τη σωστή προβολή της προσωπικότητας