Παίζοντας… με τους πολιτικούς

Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια ότι είναι φίλος της περιπετειώδης ζώης από την οδήγηση Harley Davidson το κυνήγι φαλαινών και πολλά άλλα που συνεχώς ασχολείται αλλά και δημοσιοποιούνται κατά καιρούς. Με αυτό το σκεπτικό προφανώς ο Michele Rocco δημιούργησε μια εφαρμογή για Android και iOS με τον τίτλο «You Don’t Mess With Putin» όπου ο Ρώσος Πρόεδρος τα βάζει με τα ζόμπι… Η εφαρμογή θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με το time στις ΗΠΑ στο τέλος Οκτωβρίου.

Δεν είναι όμως μόνο ο Putin που εμπνέει για «παιχνίδια» αλλά και πολλοί άλλοι πολιτικοί ηγέτες όπως το παιχνίδι Leaderflip juber όπου η ηρωίδα λέγεται “Angie Makel” μια έκδοση κινούμενων σχεδίων που σατυρίζει την  Γερμανίδα Καγκελάριο Angela Merkel στο App Store της Apple. Ο David Cameron σε ένα παιχνίδι παρωδία των ερωτήσεων του πρωθυπουργού, ο Bill Clinton με την Hillary και πολλοί άλλοι.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Η προσφορά μας κάνει καλό, της Μαριλένας Καραφώτη
Next Το τηλεσκόπιο Newall στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης