Πίστη,δράση,αλλαγή, στο TEDx University of Piraeus

“Stand out in the crowd and become the change”, διαβάζουμε στην φωτογραφία της αρχικής σελίδας στο site του tedxuniversityofpiraeus που θέλει να αποδείξει ότι η ακαδημαική κοινότητα στην Ελλάδα μπορεί να φιλοξενήσει και να υποστηρίξει τις ιδέες, όπως επίσης να δώσει το χώρο σε όποιον επιθυμεί να εκφράσει την άποψη του.

Με μια εκδήλωση από την ομάδα των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πειραιά που αποτελούν το TEDxUniversityofPiraeus, στις 20 Απριλίου θέλουν να δημιουργήσουν μια εμπειρία παρόμοια με αυτήν του TED όπου ηγέτες και στοχαστές του κόσμου όπως Bill Gates, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Benoit Mandelbrot, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende Gordon Brown και άλλοι, συγκεντρώνονται για να μιλήσουν να μοιραστούν με όλους τις εμπειρίες τους και να προωθήσουν τις ιδέες τους.

Σκοπός του TEDxUniversityofPiraeus είναι να συγκεντρώσει και στη χώρα μας ανθρώπους με ιδέες, εμπνευσμένους επιχειρηματίες, εκπαιδευτικούς με προοδευτική σκέψη, που θα μοιραστούν τις εμπειρίες, τις ιδέες, τις απόψεις τους, και θα ωθήσουν τους νέους να αναπτύξουν και να μετατρέψουν τις δικές τους σε πράξη.

Με το σλόγκαν «πίστη-δράση-αλλαγή το TEDxUniversityofPiraeus παροτρύνει τους νέους να δράσουν, ξεκινώντας από την εκδήλωση στις 20 Απριλίου.

Για όσους θέλουν να συμμετέχουν σαν εθελοντές στο event πληροφορίες εδώ

και στο facebook: TEDxUniversityofPiraeus

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Παραγωγική δουλειά με παραγωγικό τρόπο, του Τάσου Ανθουλιά
Next Εθελοντική… υγεία για όλους, της Μαρίας Τσόγκα