«Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ», με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Μια νέα μεταφορά στην μεγάλη οθόνη του κλασικού μυθιστορήματος «Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ» του Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ αναμένεται σύντομα (16 Μαίου)  σε σκηθονεσία Μπαζ Λούρμαν. Μετά τον θρυλικό Ρόμπερτ Ρέτφορντ το 1974 στην πρώτη μεταφορά του μυθιστορήματος, πρωταγωνιστής αυτή τη φορά, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο και μαζί του ο Τόμπι Μαγκουάιρ, η Κάρεϊ Μάλιγκαν και άλλοι. Η ταινία θα ανοίξει το φετινό Φεστιβάλ στις Κάνες, στις ταινίες εκτός συναγωνισμού, και έχει ήδη αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

Η αναβίωση μιας ολόκληρης εποχής του μεσοπολέμου, την εποχή της τζαζ, στην πλούσια Ν.Υόρκη του 1920, όπου υπάρχει η εντύπωση ότι όλα αγοράζονται. Ο Γκάτσμπυ ένας πάμπλουτος άντρας, μυστηριώδης και γοητευτικός, ξεχωρίζει στην κοινωνία της Νεας Υόρκης από τον τρόπο ζωής του, τα πάρτυ και τους έρωτες του.

Ένα από τα σημαντικότερα λογοτεχνικά έργα παγκοσμίως από έναν μεγάλο συγγραφέα, τον Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ, σε μια αξιόλογη κινηματογραφική εκδοχή.

 

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Μια ιστορία τρέλας, πραγματικότητας και πασχαλινής διάθεσης, της Αναστασίας Κορινθίου
Next Οι νέες κοινωνικές συνθήκες όπως τις γνωρίσαμε μέσα από δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, του Μιχάλη Καβουκλή