Ο τουρισμός και η συνεργασία των λαών

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται το διεθνές συνέδριο “Mediterranean Luxury Travel Summit 2013” με γενικό τίτλο “Περιφερειακή συνεργασία & Ανάπτυξη”  και με ομιλητές σημαντικούς εκπροσώπους της εγχώριας και διεθνούς τουριστικής βιομηχανίας. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα και Τρίτη, 7-8 Οκτωβρίου 2013, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στην Αθήνα.

Στόχος του συνεδρίου να παρουσιαστούν οι νέες εξελίξεις οι τάσεις και οι προοπτικές της τουριστικής βιομηχανίας ώστε να υπάρξει ανάπτυξη και διατήρηση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος των προορισμών της Μεσογείου έναντι των νέων αναδυόμενων αγορών.

Στο συνέδριο θα μιλήσουν εκπρόσωποι της εγχώριας αλλά και της διεθνούς τουριστικής βιομηχανίας ενώ την έναρξη του συνεδρίου θα κάνει η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη. Ο αρμόδιος υπουργός για θέματα ΕΕ Egemen Bagıs ο οποίος είναι επικεφαλής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας, θα μιλήσει για τα οφέλη και την σημασία της συνεργασίας στην Μεσογείο.

Η σημασία του luxury travel στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου που θεωρείται ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς αλλά και η καταπολέμηση της εποχικότητας και οι νέες τεχνολογίες στην ανάπτυξη του τουρισμού είναι μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν με σκοπό την περιφερειακή συνεργασία και την ανάπτυξη στην Ανατολική Μεσόγειο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Ο μύθος και η αλήθεια μας, της Αναστασίας Κορινθίου
Next Φιστίκι εσύ σούπερ-στάρ!, της Εμμανουέλας Κόκκαλη