Ο Ρόμπερτ Ντε Νιρο στο Ellis

Στις αρχές του 20ου αιώνα το νησί Ellis ήταν το τελευταίο στάδιο στο ταξίδι για μια καλύτερη ζωή για εκατομμύρια μετανάστες. Στο Ellis Island Immigrant Hospital, 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι εξετάστηκαν πριν πάρουν το πολυπόθητο χαρτάκι για την είσοδο τους στην Αμερική. Πολλοί από αυτούς δεν τα κατάφεραν λόγω των ασθενειών της εποχής. Τις ιστορίες εκατομμύριων μεταναστών που προσπάθησαν να φτάσουν στην Αμερική περνώντας από το Ellis Island πραγματεύεται η νέα ταινία 14 λεπτών «Ellis».

Ο βραβευμένος με Oscar Robert De Niro και ο επίσης βραβευμένος με Oscar  σεναριογράφος Eric Roth,  συνεργάζονται  για πρώτη φορά με τον installation artist JR σε ένα φιλμ που όπως φαίνεται ήδη από το trailer θα είναι πολύ ενδιαφέρον!

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Corallia Clusters Career Day: Ημέρες Καριέρας
Next Αστρολογικές προβλέψεις|5 έως 11 Οκτωβρίου 2015, από τον Πέρρη Κρητικό