Ο Κώστας Βουτσάς είναι «Ο τρελός υπηρέτης του Λυσία», στο Θέατρο Ζίνα

11113731016_4e763588d2_z

Ο σπουδαίος κωμικός Κώστας Βουτσάς στη σκηνή του Θεάτρου Ζίνα (Λ. Αλεξάνδρας 74) χαρίζει άφθονο γέλιο στους μαθητές στην κωμωδία «Ο τρελός υπηρέτης του Λυσία», μόνο σε πρωινές οργανωμένες παραστάσεις για σχολεία.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης ντύνει μοναδικά με τη μουσική του, το έργο του συγγραφέα Τάκη Χρυσούλη. Η παραγωγή της παράστασης είναι της Θεατρομάθειας που εδώ και 12 χρόνια μας έχει συνηθίσει σε πρωτότυπες παραστάσεις παιδαγωγικού χαρακτήρα.

Στην κωμωδία «Ο τρελός υπηρέτης του Λυσία» με εύστοχο τρόπο αναδεικνύεται ο δικανικός λόγος «υπέρ αδυνάτου». Ένας φτωχός ανάπηρος άνθρωπος αγωνίζεται στο δικαστήριο για να διατηρήσει το χρηματικό βοήθημα που του παρέχει η πολιτεία, καθώς κατηγορείται ότι το παίρνει παράνομα. Έτσι, στρέφεται στον ρήτορα Λυσία, ο οποίος με το γνωστό δικανικό του λόγο, κερδίζει τις εντυπώσεις.

O Κώστας Βουτσάς ως “τρελός υπηρέτης”, με ευρηματικότητα, παιχνιδιάρικη διάθεση και πονηριά, βοηθάει το ρήτορα να πετύχει ακόμα πιο γρήγορα το στόχο του και καταδεικνύει τα καλά και τα παράδοξα της Δημοκρατίας.

Τον δημοφιλή ηθοποιό πλαισιώνουν οι ηθοποιοί: Μελίνα Παπανέστωρος, Αλίκη Κατσαβού, Γιώργος Βούτος, Πάνος Ξενάκης.
Τα κοστούμια είναι της Άννας Μαχαιριανάκη και τα σκηνικά φιλοτέχνησε ο ζωγράφος Πέτρος Χατζηπέτρος.

Πληροφορίες-Κρατήσεις 2109025025 (ΘΕΑΤΡΟΜΑΘΕΙΑ)

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Εδιμβούργο: Στην Αθήνα του Βορρά και των φαντασμάτων, της Χριστίνας Καλογεροπούλου
Next Μεθυστικά brownies με άρωμα πορτοκάλι, της Εμμανουέλας Κόκκαλη