Ο κανόνας της σιωπής: Μια πολιτική ταινία του Robert Redford

Ένα πολιτικό θρίλερ δράσης είναι η καινούργια ταινία “Ο κανόνας της σιωπής”, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Robert Redford. Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Lem Dobbs που είχε κυκλοφορήσει το 2003 με τον ίδιο τίτλο. Ένα ανθρωποκυνηγητό του FBI θα φέρει στην επιφάνεια επαναστατικές ιστορίες του παρελθόντος. Μια ταινία για τον σύγχρονο ιδεαλισμό με πολιτικές προεκτάσεις όπως οι περισσότερες ταινίες του Robert Redford.

Μετά από επτά χρόνια απουσίας από τα κινηματογραφικά δρώμενα ο Redford καταφέρνει να δημιουργήσει μια συναρπαστική περιπέτεια για απαιτητικούς σινεφιλ και με πολύ αξιόλογο κάστ, όπου εκτός από τον ίδιο, πρωταγωνιστούν επίσης, η Susan Sarandon ο Nick Nolte, η Julie Christie αλλά και πολλοί άλλοι γνωστοί ηθοποιοί.

“Τα μυστικά είναι επικίνδυνα. Μαθαίνοντάς τα, μαθαίνεις και κάτι για τον εαυτό σου” Απο το τρέιλερ της ταινίας.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Δεν μπορώ σήμερα αγάπη μου, έχω κρίση, της Μαριλένας Καραφώτη
Next Η λίγη σκέψη κάνει λίγο κακό, του Μιχάλη Παπαμιχαήλ