Οι millennials δίνουν συμβουλές

Η γενιά των millennials είναι σίγουρα η πιο δοκιμαζόμενη σε όλο τον πλανήτη. Ο κόσμος αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ, οι συνθήκες αναπροσαρμόζονται συνέχεια και οι νέοι καλούνται να παλέψουν σκληρά για να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Έτσι παίρνουν πολύ πιο νωρίς μαθήματα ζωής που σε άλλες εποχές οι συνομήλικοι τους ούτε καν φαντάζονταν.

Διαβάζοντας στο INC το άρθρο ενός 25 χρονου αρθογράφου εντυπωσιάστηκα από τις διαπιστώσεις του όσον αφορά τα μαθήματα που έχει πάρει από την επαγγελματική του πορεία έως τώρα, συνειδητοποιώντας ότι είναι πραγματικά μαθήματα ζωής.

Μερικές από τις συμβουλές που δίνει στους millennials:

Σημασία έχει το αποτέλεσμα: Κανένας δεν θα νοιαστεί για το πόσο σκληρά δουλέψατε, αυτό που μετράει είναι ότι πρέπει να γίνει η δουλειά που έχετε αναλάβει. Μην ζητάτε ανταλλάγματα και συγχαρητήρια από τους άλλους, ό,τι κάνετε κάντε το για τον εαυτό σας.

Ο χρόνος είναι χρήμα και γιαυτό θα πρέπει να επιλέξετε ποιο δρόμο θέλετε να ακολουθήσετε λέγοντας και πολλά όχι που θα σας οδηγήσουν στο σωστό δρόμο αλλά θα επενδύσετε σωστά και το χρόνο σας.

Μην σχεδιάζετε μόνο, αλλά ενεργήστε κιόλας, άλλωστε ποτέ ένα ταξίδι δεν υλοποιήθηκε σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο.

Επενδύστε και μην ξοδεύετε, μεταφορικά και ρεαλιστικά….

Published by

Κατερίνα Σταματελοπούλου

Σπούδασε Marketing, Αποτελεσματική Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών (MBA), Marketing and Communication Management, Marketing Research & Social Media Analytics. Εμπνευστής και chief editor του flust.gr. Είναι Brand & Communications Strategist.
Prev Ο πιο ζεστός μήνας όλων των εποχών
Next Το προφίλ της εβδομάδας 18 έως 24 Απριλίου, από τον Πέρρη Κρητικό