Οι FoodBloggers ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό!

1938066_10202770126949948_1833983290_n

Το Σάββατο 08 Μαρτίου, οι FoodBloggers σας υποδέχονται στο Cheapart, (Στρατάρχη Αλεξάνδρου Παπάγου 13, Χαλάνδρι), από τις 12:30 έως τις 16.30, σε μια γευστική εκδήλωση, όπου με τη δική σας προσφορά θα συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”. Στην εκδήλωση θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα πλούσιο μπουφέ με σπιτικό, σαρακοστιανό φαγητό αλλά και νόστιμα, νηστίσιμα γλυκά, όλα μαγειρεμένα από την ομάδα των FoodBloggers και τους προσκεκλημένους τους. Το κόστος του μενού είναι 5€ για τους ενήλικες και 3€ για παιδιά! Επίσης για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση και παιχνίδι!

Σε αυτή την προσπάθεια συγκέντρωσης των χρημάτων για καλό σκοπό, έχουμε στο πλευρό μας την υποστήριξη της εταιρείας: Αφοί Χαϊτογλου (Μακεδονικός Χαλβάς) και τη διάθεση του χώρου από το CHEAPART.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε!
Αθηνά Πάνου:SugarBuzz
Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου-Μαραγκουδάκη: SaborbyConna
Έλενα Σμπώκου: Elena’sCooking
Εμμανουέλα Κόκκαλη: EatingAround
Ελένη Βονισάκου: TheFoodieCorner
Μαριλίτα Χατζηβασιλείου: Gourmelita
Άρτεμις Τσίπη: Wonderfoodland
Εύα Μονοχάρη: Funkycook

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Μια Ελλάδα στο ντουλάπι μου, της Εμμανουέλας Κόκκαλη
Next Η Αντέλ του Αμπντελατίφ, του Νίκου Χατζηκάλφα