Οι φωτογραφίες της εβδομάδας από το time

Από την επιλογή του νέου Πάπα τη δεύτερη επέτειο του σεισμού της Ιαπωνίας και το τσουνάμι στις αμφιλεγόμενες εκλογές της Κένυας και ηλιοθεραπεία στο χιόνι, το TIME παρουσιάζει τις καλύτερες εικόνες της εβδομάδας. Eμεις διαλέξαμε αυτές που μας εντυπωσίασαν πιο πολύ.

Ένας παραδοσιακό performer Kathakali ετοιμάζει το μακιγιάζ του πριν από την εκδήλωση που διοργάνωσε  το  Τμήμα Τουρισμού της Ινδίας στο Bangalore. Τα έσοδα από τον τουρισμό απέφεραν 211,25 δισεκατομμύρια ρουπίες (4 δισ. δολάρια) στο νότιο ινδικό κρατίδιο.
Ένας παραδοσιακό performer Kathakali ετοιμάζει το μακιγιάζ του πριν από την εκδήλωση που διοργάνωσε το Τμήμα Τουρισμού της Ινδίας στο Bangalore. Τα έσοδα από τον τουρισμό απέφεραν 211,25 δισεκατομμύρια ρουπίες (4 δισ. δολάρια) στο νότιο ινδικό κρατίδιο.
Ένας αστυνομικός προσπαθεί να ελέγξει το πλήθος των πιστών στο ναό  Khandoba γι «Somavati Amavasya» στο Jejuri ναό στην περιοχή Pune, Maharashtra state, India.
Ένας αστυνομικός προσπαθεί να ελέγξει το πλήθος των πιστών στο ναό Khandoba γι «Somavati Amavasya» στο Jejuri ναό στην περιοχή Pune, Maharashtra state, India.
Το μπαλκόνι όπου εμφανίστηκε ο νέος Πάπας μετά το Παπικό κονκλάβιο στο Βατικανό.
Το μπαλκόνι όπου εμφανίστηκε ο νέος Πάπας μετά το Παπικό κονκλάβιο στο Βατικανό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Οι πολιτικές αποφάσεις της Κύπρου και η Ελλάδα, του Τάσου Ανθουλιά
Next Τουριστικό προϊόν που ξεχωρίζει η Ελλάδα, επισημαίνουν ακαδημαϊκοί