Οι ομορφιές της Σίφνου, στο Golden Hall

Στο Εμπορικό κέντρο Golden Hall από τις 29 Μαρτίου έως και τις 13 Απριλίου, η Σίφνος παρουσιάζει την μαγεία του νησιού. Με την συνεργασία του Δήμου Σίφνου και την υποστήριξη τοπικών συλλόγων και φορέων, επιχειρείται μια άλλη ματιά στο πανέμορφο νησί, στις φυσικές ομορφιές του, αλλά και στην ανάδειξη του ως νησί της ποίησης και του πολιτισμού.

Σε συνεργασία επίσης με το Ίδρυμα Ευγενίδου στον ίδιο χώρο φιλοξενούνται η Διαδραστική Έκθεση Τεχνολογίας και Επιστημών του Ιδρύματος Ευγενίδου και φωτογραφίες, παλιές και νέες, της Σίφνου που ανήκουν στη συλλογή του Ιδρύματος Ευγενίδου, όπως και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το Φωτογραφικό Αρχείο του Μουσείου Μπενάκη.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης κάθε Παρασκευή και κάθε Σάββατο θα λειτουργεί εργαστήριο αγγειοπλαστικής, όπου Σίφνιοι αγγειοπλάστες θα κάνουν επίδειξη της πανάρχαιας τέχνης τους. Για την ομαλή λειτουργία της έκθεσης σημαντική βοήθεια παρέχει μεγάλος αριθμός εθελοντών που κινητοποιήθηκαν για το σκοπό αυτό.

Επιπλέον, ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Εμπόρων της Σίφνου υποστηρίζει δυναμικά τη δράση, προσφέροντας δωρεάν τριήμερα πακέτα φιλοξενίας στη Σίφνο, μέσα από εκπομπές του ραδιοφωνικού σταθμού ΒΗΜΑ FM, στα οποία συμπεριλαμβάνεται 30% έκπτωση με το ταχύπλοο Speed Runner 3 της Aegean Speed Lines, καθώς και η εμπορική εκπτωτική κάρτα της Σίφνου.

Η ισχύς εν τη ενώσει λοιπόν για τους Σίφνιους, με σκοπό να προωθήσουν το όμορφο κυκλαδίτικο νησί και τις ομορφιές του.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev «Αιματολογικές» ερμηνείες της ελληνικότητας, της Μαρίας Τσόγκα
Next Όταν η μόδα γίνεται τέχνη, με τον Christian Dior και τον Andy Warhol
Testing
Για προστασία της εργασίας μας, έχουμε απενεργοποιήση το δεξί κλικ! Αν επιθυμείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενό μας, χρησιμοποιείστε τα κουμπιά κοινοποίησης.