Οι νέες τεχνολογίες και εφαρμογές, στην υπηρεσία του τουρισμού

Η νέα τεχνολογία και οι εφαρμογές στην υπηρεσία του τουρισμού και μάλιστα δια χειρός Ελλήνων επιχειρηματιών. Πρωτότυπες τουριστικές εφαρμογές οι οποίες έχουν σκοπό να διευκολύνουν τους ταξιδιώτες, στην εύρεση ιδανικών προορισμών, προτείνουν ολοκληρωμένα τουριστικά πακέτα και βοηθούν τα ξενοδοχεία και τους πελάτες τους. Η τουριστική εμπειρία αποκτά μια άλλη τεχνολογική διάσταση.

Τρεις έλληνες βρίσκονται πίσω από την διαδικτυακή κοινότητα Dopios, που σκοπό έχει να δικτυώσει τους ντόπιους μιας πόλης με τους επισκέπτες της, προκειμένου να τους βοηθήσουν να γνωρίσουν την πόλη τους μέσα από μια ντόπια ματιά.
Την παρέα του Dopios απαρτίζουν ο Μανώλης Κουνελάκης, ο Νίκος Σαριλάκης, ο Αλέξανδρος Τρίμης και ο εξ Ινδίας Ανάντ Χένρι.

Στην ιστοσελίδα www.dopios.com υπάρχουν εμπειρίες και προτάσεις από την Αθήνα και το Σαν Φρανσίσκο και αναμένονται και άλλες πόλεις.

Σε μια εποχή που η εξατομίκευση είναι μια προσέγγιση για την παροχή προϊόντων, οι σύγχρονοι καταναλωτές απαιτούν μια tailor- made λύση για την κάλυψη των αναγκών τους και με αυτό το σκεπτικό η layerise, ομαδοποιεί κοινές συμπεριφορές και τους βοηθάει να βρουν το ξενοδοχείο της προτίμησης τους σε πολύ προσιτό κόστος και με πολύ υψηλή απόδοση.
Προσωποκεντρικές εφαρμογές λοιπόν και αύξηση στις κρατήσεις των ξενοδοχείων υπόσχεται η ιστοσελίδα www.layerise.com.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev H Πατρίσια Κας ερμηνεύει Εντίθ Πιάφ, στο θέατρο Badminton
Next Η διακόρευσις της… Χιονάτης, της Αναστασίας Κορινθίου