Οι ιδέες σας μπορούν να αλλάξουν την Ευρώπη

Η σύνδεση επιχειρήσεων, οργανισμών και αυτών που διαμορφώνουν τις πολιτικές της ΕΕ αποτελούν τον Μήνα της Ενιαίας Αγοράς, που έχει σαν στόχο να ενισχύσει τους πολίτες της ΕΕ (φυσικά πρόσωπα, καταναλωτές και επιχειρήσεις), δίνοντας την δυνατότητα να εκμεταλλευτούν την άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες και προϊόντα, εξαλείφοντας τα εμπόδια και απλοποιώντας τους κανόνες, ώστε οι πολίτες να μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε 28 χώρες και 506 εκατομμύρια ανθρώπους.

Από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου οι χρήστες της ιστοσελίδας yourideasforeurope θα μπορούν να υποβάλουν τις ιδέες τους στα θέματα που αφορούν τις θέσεις εργασίας (κοινός συντελεστής φορολογίας, ενοποίηση του κόστους εργοδοτικών και εργατικών ασφαλιστικών εισφορών κ.λ.π). Για τα κοινωνικά δικαιώματα, για τις τράπεζες και για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Θα συμμετέχουν σε ηλεκτρονικές θεματικές συνομιλίες με ειδικούς αλλά και ηγέτες της ΕΕ και οι ιδέες τους θα μπορούν να κοινοποιηθούν, να σχολιαστούν και να τεθούν σε ψηφοφορία.

Στο τέλος του Μήνα Ενιαίας Αγοράς θα πραγματοποιηθεί μια τηλεοπτική συζήτηση στο Euronews στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο. Οι περισσότερα υποσχόμενες ιδέες θα προωθηθούν με σκοπό να αποτελέσουν μέρος της αυριανής νομοθεσίας της ΕΕ.
Πληροφορίες εδώ

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Νύχτες πρεμιέρας, της Χριστίνας Καλογεροπούλου
Next Αυτό που έκανε η Βιετναμέζα σε 3 Αμερικανούς φαντάρους, του Βαγγέλη Γεωργίου