Νόστιμη αποστολή στο Μόναχο, της Εμμανουέλας Κόκκαλη

flust.gr-γεύσεις

Φίλοι μου, γράφω αυτό το κείμενο σε ένα ταμπλετάκι, στη μισή ώρα που έχω για να ξεκουραστώ! Αυτό θα πει μάχιμη δημοσιογραφία! Βρίσκομαι στο Μόναχο, σε νόστιμη αποστολή, και φυσικά θέλω να μοιραστώ τα πάντα μαζί σας! Για πρώτη χρονιά, το πολυβραβευμένο Edinburgh gin, συμμετέχει στην Viktualienmarkt του Μονάχου και οι αντιπρόσωποι των σκωτσέζικων αυτών ποτών στην Γερμανία, έστησαν ένα περίπτερο υπέροχης αισθητικής μέσα στην αγορά, όπου μπορεί ο κόσμος να τα δοκιμάζει αλλά και να τα απολαμβάνει σε διάφορα cocktails, στον διαμορφωμένο χώρο εξωτερικά, πάνω στο πλακόστρωτο! Μαζί με τα ποτά, σερβίρονται και σάντουιτς με σολωμό ή μοσχάρι αλλά και μια ιδιαίτερη σούπα με κρέμα elderflower, μια από τις υπέροχες γεύσεις του gin μας!

Εμείς ήρθαμε με την ομάδα της LKC, που είναι η εισαγωγική των ποτών αυτών στην Ελλάδα, να στηρίξουμε αυτή την ενέργεια και να απολαύσουμε τη μοναδική αυτή πόλη. Για 3 ημέρες θα βρισκόμαστε στο περίπτερο, θα χαμογελάμε και θα σερβίρουμε τον κόσμο! Για εμάς θα είναι 3 ημέρες χαράς, μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και κοντά στα προϊόντα που αγαπάμε. Το Edinburgh έχει αγαπηθεί πολύ κι από τους Έλληνες γιατί είναι ένα premium ποτό, καθαρό και ποιοτικό, γεμάτο αρώματα από τα βότανα της Σκωτίας και δυνατό για όσους εκτιμούν το αλκοόλ. Για τους πιο light του είδους, υπάρχουν τα flavours που περιέχουν μόνο 20% αλκοόλ και έχουν φυσικά αρώματα φρούτων και βοτάνων, κάνοντάς τα να μοιάζουν πολύ με λικεράκια! Σύντομα θα σας αποκαλύψω και χρήσεις των Edinburgh gins στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, όπως τα έχω δοκιμάσει εγώ στην κουζίνα μου! Απολαύστε τις πρώτες φωτογραφίες και θα ακολουθήσει σε λίγες μέρες και η συνέχεια…

flust.gr-γεύσεις

flust.gr-γεύσεις

flust.gr-γεύσεις

flust.gr-γεύσεις

flust.gr-γεύσεις

flust.gr-γεύσεις

Published by

Εμμανουέλα Κόκκαλη

Γράφει με μεγάλη χαρά κείμενα με συνταγές που η ίδια μαγείρευε καθημερινά στο σπίτι της.Ένα απόγευμα, τον Φεβρουάριο του 2010, καθώς διαβάζει ένα blog, ακολουθεί τα βήματα δημιουργίας ενός δικού της και βρίσκεται μπροστά σε μια χαρούμενη σελίδα με το όνομα Εating Αround, ένα blog φαγητού. Παράλληλα, δίνει κείμενα στο trome.gr, το lovecooking.gr και το lifezone.gr, το AthinoramaUmami.gr, το exostispress.gr και φυσικά στο Flust.gr. Μαγειρεύει επίσης στην εκπομπή Join Us του Σκαι και είναι ραδιοφωνική παραγωγός στο amagiradio.com
Prev Ανοίγοντας τις πόρτες του Ευρωκοινοβουλίου
Next Ποιός ήταν ο πιο πετυχημένος δήμαρχος του 20ου αιώνα; του Βαγγέλη Γεωργίου