Νέα τρόφιμα: προσοδοφόρα καινοτομία ή κίνδυνος για την υγεία;

Οι James Nicholson και Bart Staes ζητούν πιο σαφή κατηγοριοποίηση των νέων τροφίμων και περισσότερη ισορροπία μεταξύ της προστασίας των καταναλωτών και των καινοτομιών που παρέχει η νανοτεχνολογία στη βιομηχανία.

Published by

EuroparlTV

Ο EuroparlTV είναι ο διαδικτυακός τηλεοπτικός σταθμός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Στόχος του είναι να ενημερώνει τους πολίτες της ΕΕ για τις δραστηριότητες του Κοινοβουλίου και για τον τρόπο που οι βουλευτές του διαμορφώνουν τις πολιτικές εξελίξεις και εγκρίνουν νόμους που επηρεάζουν τη ζωή των ανθρώπων σε όλη την Ευρώπη. Το flust.gr είναι επίσημος συνεργάτης του europarltv
Prev Αστρολογικές προβλέψεις | 13 έως 19 Οκτωβρίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό
Next Γνώριζες ότι… μερικοί από τους καφέδες που πίνουμε είναι πιο παχυντικοί και από τα κλασικά... σουβλάκια! της Ευαγγελίας Ζευκιλή