Μουσική: Prayer in C, ή αλλιώς δεν σε συγχωρώ

“Prayer in C” είναι ένα τραγούδι pop and folk από το δίδυμο Lilly Wood and the Prick. Αρχικά, κυκλοφόρησε στο άλμπουμ τους Invincible friends το 2010 και τον Ιούνιο του 2014 έγινε remix από την παραγωγό Robin Schulz.

Το remix της Schulz έφτασε στην κορυφή στην Αυστρία, τη Γερμανία, την Ελβετία, το Λουξεμβούργο, τη Γαλλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ουγγαρία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Σλοβακία, την Πολωνία, τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Επίσης ήταν στην κορυφή του top ten στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία αλλά και στον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Επιτροπή Juncker: Όλα έτοιμα για τα επόμενα 5 χρόνια;
Next Οι φωτογραφίες της Χίλαρι Κλίντον