Μουσική: I Follow Rivers-Lykke Li

Η μουσική της συνδυάζει στοιχεία από την indie pop με ηλεκτρονική μουσική ενώ στα τραγούδια της περιλαμβάνονται βιολιά, συνθεσάιζερ, τύμπανα, τρομπέτες, σαξόφωνα και τσέλο. Η Lykke Li θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια σύγχρονη σοπράνο.

Η Li Lykke Timotej Svensson γεννήθηκε στην πόλη Ystad της Σουηδίας. Η μητέρα της είναι φωτογράφος και ο πατέρας της μουσικός. Στα έξι της η οικογένεια της μετακόμισε από την Στοκχόλμη σε μια βουνοκορφή στην Πορτογαλία, όπου έζησε για πέντε χρόνια, ενώ με την οικογένεια της έχει ζήσει στη Λισαβόνα, το Μαρόκο, στο Νεπάλ και την Ινδία. Στα 19 της έμεινε τρεις μήνες στο Μπρούκλιν όπου επέστρεψε στα 21 για να ξεκινήσει το πρώτο της άλμπουμ. Το τραγούδι “I Follow Rivers” είναι από το δεύτερο άλμπουμ της “Wounded Rhymes” και ήταν στα top 5 πολλών ευρωπαϊκών charts.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Google Classroom για περισσότερη διδασκαλία και λιγότερες διαδικασίες
Next Το μικρό σπίτι στο αρχιπέλαγος της Ισλανδίας