Μουσικά βραβεία YouTube 2013 στη Νέα Υόρκη

screen-shot-2013-11-01-at-1-55-05-pm

Τα βραβεία μουσικής YouTube θα πραγματοποιηθούν στη Νέα Υόρκη στις 3 Νοεμβρίου σε απευθείας σύνδεση από το κανάλι του YouTube.Την τελετή αναμένεται να παρακολουθήσουν ζωντανά μεγάλα αστέρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Οι κατηγορίες είναι οι εξής: Video of the Year, YouTube Phenomenon, Response of the Year, YouTube Breakthrough, Innovation of the Year.

Επιλέξαμε το βίντεο: “Titanium / Pavane” από τους The Piano Guys που είναι υποψήφιοι στην κατηγορία Response of the Year με τις καλύτερες διασκευές. Μια ομάδα που αποτελείται από τους Jon Schmidt (Πιάνο), Steven Sharp Nelson (Τσέλο), Al Van Der Beek (Παραγωγός, Τραγουδοποιός) και ο Paul Anderson (Παραγωγός, Videographer). Ξεκίνησαν ερασιτεχνικά και αυτή τη στιγμή τους έχουν δει περισσότεροι από 2,1 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει παγκόσμια περιοδεία. Το βίντεο είναι εντυπωσιακό καθώς οι μουσικοί φαίνονται να παίζουν ήρεμοι στην άκρη ενός γκρεμού το τραγούδι του David Guetta’s “Titanium” και του Gabriel Faure’s ”Pavane” σε δική τους διασκευή.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Βιβλιοπροτάσεις από τους Δάνη Κουμασίδη, Γιώργο Λίλλη και Ευάγγελο Μαυρουδή, της Χριστίνας Καλογεροπούλου
Next Αστρολογικές προβλέψεις | 4 – 10 Νοεμβρίου 2013, από τον Πέρρη Κρητικό