Μουντιάλ: Τελετή λήξης με την Σακίρα

flust.gr-word cup

Η Σακίρα θα τραγουδήσει τελικά στην τελετή λήξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, στις 13 Ιουλίου στο στάδιο Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέιρο. Είναι η τρίτη παρουσία της Σακίρα σε Μουντιάλ αφού έχουν προηγηθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου το 2006 στο Βερολίνο και το 2010 στο Γιοχάνεσμπουργκ με το τραγούδι «Waka Waka» . Αυτή τη φορά θα τραγουδήσει το τραγούδι που έγραψε ειδικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το «λα λα λα» μαζί με τον Καρλίνιος Μπράουν. Το τραγούδι έχει 200 εκατομύρια επισκέψεις στο YouTube και είναι δημοφιλέστερο από το επίσημο τραγούδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το οποίο έγινε η τελέτη έναρξης με την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Πιτ Μπούλ. Στην τελετή λήξης θα εμφανιστεί επίσης και ο Κάρλος Σαντάνα αλλά και πολλοί άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες. Η μουσική είναι όπως φαίνεται καθοριστικό σημείο για κάθε Μουντιάλ και τα τραγούδια που γράφονται για την γιορτή του ποδοσφαίρου ακούγονται πολύ ειδικά όταν το τραγουδάει η αγαπημένη του Ζεράρ Πικέ.

<iframe width=”620″ height=”340″ src=”//www.youtube.com/embed/7-7knsP2n5w?list=PLGa_qPAgwRlofdJGDRJlOw3Ilt6Mxty1z” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Ο JOEY... πάει στην Σαντορίνη
Next Ξεριζώνοντας το καρκινογόνο διεθνές έγκλημα