Με τους C:Real στη Ρόδο, της Κατερίνας Σταματελοπούλου

Σίγουρα όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει το «Θα περιμένω»  και το έχουμε συνδέσει με την πιο γλυκιά απόλαυση μιας σοκολάτας lacta, μέσα από την πολύ πετυχημένη διαφήμιση της γνωστής εταιρίας που επέλεξε το τραγούδι των C: Real για την καμπάνια της το 2004.  Από το 1996, όπου ιδρύθηκε από τον Τάκη Δαμάσχη, μέχρι και σήμερα, το συγκρότημα C: Real έχει καταφέρει να δώσει ένα διαφορετικό στίγμα στα μουσικά πράγματα της  Ελλάδας δημιουργώντας τραγούδια με έμπνευση!

Το flust.gr βρέθηκε στα γυρίσματα του  βίντεο κλιπ του συγκροτήματος για το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Πες μου πως γίνεται» που πραγματοποιήθηκαν  σε επιλεγμένα σημεία της Ρόδου.  Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο flust.gr  o  Τάκης Δαμάσχης τονίζει ότι: “Είναι πολλά αυτά που θυμάμαι από την πορεία του συγκροτήματος που ήταν πολύ σημαντικά και για την συνέχεια αλλά και για το μέλλον  του συγκροτήματος, που θα μου δίνουν ευχαρίστηση ώστε να σκεφτώ ότι εντέλει κάτι κατάφερα και εγώ να κάνω, έστω και μικρό, στην πραγματικότητα που ζούμε.”

Η νέα φωνή του συγκροτήματος C:Real Κάτια Σαμαντζή πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ και ενθουσιασμένη για την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού μας είπε: “Αισθάνομαι δέος και μεγάλη τιμή  που είμαι μέλος του συγκροτήματος γιατί με τα τραγούδια του ξεκίνησα να ακούω μουσική έχοντας σαν έμπνευση την Ειρήνη Δούκα και τον Τάκη Δαμάσχη.”

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο κανάλι μας στο Youtube

Published by

Κατερίνα Σταματελοπούλου

Σπούδασε Marketing, Αποτελεσματική Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών (MBA), Marketing and Communication Management, Marketing Research & Social Media Analytics. Εμπνευστής και chief editor του flust.gr. Είναι Brand & Communications Strategist.
Prev Βιώσιμη μόδα στην εποχή της κλιματικής κρίσης
Next Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τα νέα από το Στρασβούργο