Με τα ρούχα της δουλειάς

Είναι ένας καθημερινός πονοκέφαλος το επαγγελματικό ντύσιμο, ειδικά όταν θέλουμε να είμαστε κομψές αλλά και ανάλογα των επαγγελματικών μας περιστάσεων. Ψάχνοντας λοιπόν την επαγγελματική “στολή” έμπνευση, αποφασίσαμε να πάρουμε μερικές ιδέες για το πως θα φτιάξουμε την ιδανική επαγγελματική μας γκαρνταρόμπα με μούσα το πασίγνωστο μοντέλο Olivia Palermo και το WWW!

Αν νομίζετε ότι το ριγέ παντελόνι δεν συνδυάζετε με ριγέ πουκάμισο, όπως βλέπετε στην φωτογραφία είναι ένας απόλυτα εντυπωσιακός συνδυασμός ειδικά για ένα επαγγελματικό δείπνο!

Total black look και σημασία στην λεπτομέρεια της τσάντας και στα παπούτσια. Ο πιο διαχρονικός τρόπος ντυσίματος για ένα επιτυχημένο επαγγελματικό γεύμα.

Κάποιες φορές θέλουμε λίγη χαλαρότητα και μπορούμε να την έχουμε με στυλ!

 

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Tζέικ Γκίλενχαλ, ένας οργισμένος ‘’Αριστερόχειρας’’, του Πάνου Λιάκου
Next Η Ευρώπη επενδύει την έξοδό της από την ύφεση