Με μεγάλη παρέα στο Messenger Room

Με την πάγια φιλοσοφία του Facebook να συνδέει τους ανθρώπους όπου και αν βρίσκονται, ο Mark Zuckerberg, ανακοίνωσε το  messenger rooms.

Παρότι στο μέλλον οι πλατφόρμες AR και VR θα προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες στους χρήστες, τώρα το βίντεο είναι το μέσο με την μεγαλύτερη αλληλεπίδραση. Περισσότεροι από 700 εκατομμύρια λογαριασμοί συμμετέχουν σε βίντεο κλήσεις καθημερινά με σημαντική αύξηση τον Μάρτιο λόγω του lockdown

Με το Messenger Rooms η εμπειρία εμπλουτίζεται καθώς μπορούν να συμμετέχουν ταυτόχρονα μέχρι και 50 άτομα. Ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει μια «αίθουσα» από το Messenger ή το Facebook  και να προσκαλέσει οποιονδήποτε να συμμετάσχει ακόμα κι αυτούς που δεν διαθέτουν λογαριασμό στο Facebook.  Επίσης, ο χρήστης μπορεί να αφαιρέσει άτομα ή ακόμα και να κλειδώσει το Messenger Rooms. Σύμφωνα με το Facebook θα τηρούνται όλες οι συνθήκες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας. Δεν χρειάζεται κάποια εγγραφή ή κάποια άλλη εφαρμογή σύνδεσης ενώ όταν κάποια Messenger Rooms από φίλους ή ομάδες είναι δημόσια θα είναι ορατά στο News Feed.

Το Messenger Rooms κυκλοφορεί ήδη σε ορισμένες χώρες και θα επεκταθεί στον υπόλοιπο κόσμο τις επόμενες εβδομάδες. Έτσι μετά το zoom που τους τελευταίους μήνες δημιούργησε την zen-zoom με τις τηλεδιασκέψεις να είναι μια καθημερινότητα άλλη μια επιλογή προστέθηκε από το facebook για να μας φέρει πιο κοντά μέσω της τεχνολογίας.

 

Published by

Κατερίνα Σταματελοπούλου

Σπούδασε Marketing, Αποτελεσματική Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών (MBA), Marketing and Communication Management, Marketing Research & Social Media Analytics. Εμπνευστής και chief editor του flust.gr. Είναι Brand & Communications Strategist.
Prev Τέχνη και τεχνολογία μαζί στην μόδα και στην ομορφιά
Next Michelle Obama: Στα παρασκήνια της περιοδείας για το βιβλίο της, από το Netflix