Μετά το Nammos… Vammos, στο γήπεδο Καραϊσκάκη

Τελικά η στρογγυλή θέα έχει πλέον κατακτήσει και το γυναικείο κοινό με τον ίδιο φανατισμό που της έχει και το αντρικό. Αιθέριες υπάρξεις στο γήπεδο, με κασκόλ φουλάρια και μπλούζες να κραυγάζουν για την ομάδα τους, βλέπουμε πάντως πολύ συχνά. «Πήγαμε στον αγώνα και μετά φάγαμε στο vammos» μου είπε τις προάλλες μια φίλη μου ποδοσφαιρόφιλη και φανατική «γαυρίνα». Και έτσι έμαθα ότι οι «Ολυμπιακοί» έχουν και το vammos τους, με θέα τις κερκίδες του γηπέδου, γιατί κάθε σημαντικό γήπεδο στον κόσμο, έχει πια και το εστιατόριο του.

Αδερφάκι του διάσημου nammos της Μυκόνου, ακολουθεί τις ίδιες μεσογειακές επιλογές σε συνδυασμό με το ωραιότερο sushi της Αθήνας. Εντυπωσιακή είσοδος (ειδικά για τους άντρες) με δίμετρη καλλονή να σε υποδέχεται… Πολύ κόκκινο μιας και βρισκόμαστε στο σπίτι της ομάδας του Ολυμπιακού, με το σήμα της ομάδας με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο, να δεσπόζει στο εντυπωσιακό μπαρ, σε ένα γενικά cutting-edge περιβάλλον.

Το φαγητό νόστιμο, ιδιαίτερο και η πoιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται, σε κερδίζει με την πρώτη μπουκιά. Με όμορφες μουσικές επιλογές από τον dj του μαγαζιού, δοκιμάσαμε πράσινες σαλάτες,γευστική απόλαυση το φιλέτο, αλλά καταπληκτικά και τα κοκτέιλ. Από τιμές, δεν τις λες και προσιτές με τα σημερινά δεδομένα, αλλά η σχέση περιβάλλοντος, ποιότητας φαγητού και σέρβις το κατατάσσει στα place to go.

Μια διαφορετική έξοδος από τα συνηθισμένα με ποδοσφαιρικό essence, κάτι που μέτρησε στην βαθμολογία που έδωσε η παρέα στο τέλος, μιας και με άριστα το 10 το vammos έλαβε 12, εξαιτίας του Ολυμπιακού…

Vammos: Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev To Παρίσι μέσα από το φακό της Joanna Lemanska
Next Σκέψεις ακολουθώντας τον Επιτάφιο, του Τάσου Ανθουλιά