Μεγάλες προσδοκίες ακούγοντας life In Mono

Το τραγούδι “life In Mono” κυκλοφόρησε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1996 από την μπάντα Mono, που την αποτελούσαν ο Siobhan de Μαρέ και ο Martin Virgo. Γνώρισε μεγάλη επιτυχία και έχει διασκευαστεί πολλές φορές. Έχει χρησιμοποιηθεί σαν soundtrack στο sequel της ταινίας Great Expectations το 1998 με τους Ethan Hawke, Γκουίνεθ Πάλτροου, Robert De Niro, Anne Bancroft και Chris Cooper, μετά από πρόταση του Robert De Niro, θέλοντας να τονίσει τις μεταπτώσεις στον χαρακτήρα του πρωταγωνιστή Finn που υποδύονταν ο Ethan Hawke.

Published by

editor

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, με θετική διάθεση, σκοπός μας είναι η έμπνευση όπως επίσης και η προβολή της νέας ελληνικής επιχειρηματικότητας.
Prev Εξώφυλλα που προκάλεσαν
Next Τι έχει πει ο Mr Facebook

Leave a comment

Για προστασία της εργασίας μας, έχουμε απενεργοποιήση το δεξί κλικ! Αν επιθυμείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενό μας, χρησιμοποιείστε τα κουμπιά κοινοποίησης.