Μαζί στο σπίτι με τα WhatsApp sticker

Σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το WhatsApp δημιούργησε μια σειρά sticker με τίτλο “Together at Home”, για την υποστήριξη της κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Τα sticker σχεδιάστηκαν για να υπενθυμίζουν ποιοι είναι οι κανόνες υγιεινής, η ζωή στο σπίτι κατά τη διάρκεια του lockdown, πως πρέπει να διατηρούνται οι αποστάσεις αλλά και τρόπους άσκησης στο σπίτι. Ένας ακόμα τρόπος επικοινωνίας για τις μέρες που η ζωή στο σπίτι θέλει πολλές δόσεις χιούμορ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι καθημερινά αποστέλλονται δισεκατομμύρια αυτοκόλλητα στο WhatsApp, με τους ανθρώπους να μοιράζονται με αυτό τον τρόπο σκέψεις και συναισθήματα

Για αρχή, τα WhatsApp sticker “Together at Home” είναι διαθέσιμα σε 10 γλώσσες – Αραβικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ινδονησιακά, Ιταλικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Ισπανικά και Τουρκικά

Published by

Κατερίνα Σταματελοπούλου

Σπούδασε Marketing, Αποτελεσματική Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών (MBA), Marketing and Communication Management, Marketing Research & Social Media Analytics. Εμπνευστής και chief editor του flust.gr. Είναι Brand & Communications Strategist.
Prev Η Gen-zoom και η μόδα
Next Ο αλγόριθμος SybilEdge εντοπίζει τους ψεύτικους λογαριασμούς στο Facebook