Καλώς τον Νοέμβρη, της Αναστασίας Κορινθίου

Καλό… Νοέμβρη! Καλό μήνα!! Έβρεξε ο ουρανός….. βρέχει ο θεός….. ξυπνούν οι Θεοί μέσα μας οι ξεχασμένοι και απαιτούν να θυμηθούμε τα ανιστόρητα, τα ανείπωτα, τα ξεχασμένα επίτηδες….

@flickr.com
Και η μνήμη επαναστατεί… ζητά μια βροχή… μια υγρασία ένα νότισμα να θολώσει το τζάμι της παράλογης λογικής της και με το δάχτυλο να γράψει… ΣΕ ΑΓΑΠΩ… Και μετά… μετά οι λέξεις να… στάξουν να κυλήσουν υγρές και αυτές να ενωθούν με τα γιατί σου που ποτέ δεν έγιναν… πως!

Έβρεξε… βρέχει…. και τα κορμιά δίψασαν γιατί τα ρούχα του αιώνα αυτού είναι αδιάβροχα…. δεν αφήνουν το νερό του ουρανού να βρέξει τα σώματα από χώμα και γη φτιαγμένα…. Αν… αν θυμηθείς όμως ότι δεν είσαι μόνο χώμα και πλευρό του Αδάμ μα είσαι και ουρανός και άνεμος από αναστεναγμό μιας Εύας….. τότε… τότε; Τοτε ίσως το ανάθεμα για τον έρωτα να γίνει λύτρωση….. Τότε ίσως… ποιος ξέρει μπορεί και να βρέξει στα αλήθεια για  σένα που σου όρισαν πάντα… μα πάντα να κρατάς μια ομπρέλα …..

Εγώ; Εγώ…. ξέρεις πια καλά τρελή είμαι… και την ομπρέλα την κρατώ μόνο… ΜΟΝΟ αν είναι να πετάξω μαζί της σαν την Μαίρη Πόπινς….. έβρεξε… βρέχει…. το ξέρεις; Ναι…
Καλό μήνα…..

Νοέμβρης… άφησε πίσω τα Μη και τα ΔΕΝ… ζήσε αυτό το αντάμωμα του καλοκαιριού που αντιστέκεται και του χειμώνα που παραδίδεται…. Έρωτα κάνουν οι δυο εποχές και γεννούν μια καινούργια!! Δεν το βλέπεις; Δεν το νιώθεις; Δεν το ζεις;
Μα….τι βλέπεις; Τι νιώθεις; Τι ζεις;

Καλό μήνα σου ουρλιάζω….. άνοιξε τις αισθήσεις σου στο σύμπαν….. ένας πλανήτης μικρός σε καλεί… Μόνοι του κάτοικοι ένα ξανθό αγόρι και ένα…. ερωτευμένο τριαντάφυλλο σε μια γυάλα που βήχει για να του δώσει σημασία…. Γκουχ γκουχ…… Αχ μικρό εγωιστικό τριανταφυλλάκι της… γυάλας!!

Γκουχ γκουχ… βήξε αν… θες να ακουστείς….. παίξτο μωρέ και εσύ κρυωμένο τριαντάφυλλο…. Πρόσεχε όμως… ο βήχας σπάει την γυάλα! Και μετά… μετά οι πλανήτες περιμένουν να ανακαλυφθούν… Και είναι πολλοί… πάρα πολλοί σου λέω… σε αυτό το σύμπαν το γιομάτο…

Καλό Μήνα!!! Ώρα μηδέν για την γέννηση μιας νέας εποχής… μισή από καλοκαίρι… μισή από χειμώνα…. μισή από ήλιο και μισή από αστραπές… Έλα από μισοί να γίνουμε ολόκληροι!

Μία εκπομπή γεμάτη χρώματα, μουσική και αισιοδοξία με παρουσιάστρια την Αναστασία Κορινθίου
Μία εκπομπή γεμάτη χρώματα, μουσική και αισιοδοξία με παρουσιάστρια την Αναστασία Κορινθίου

Published by

Αναστασία Κορινθίου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971, αλλά επέλεξε την Ρόδο για να ζήσει και να δημιουργήσει τα ενήλικα παραμύθια της. Σπούδασε νηπιαγωγός αλλά ποτέ δεν άσκησε το συγκεκριμένο επάγγελμα μιας και την κέρδισε το ραδιόφωνο από πολύ νωρίς. Στον χώρο της συγγραφής μπήκε το 2004 με το βιβλίο της «Γυναίκες από πέτρα». Ακολούθησε η «Καρδιά ενός αγγέλου» που μεταφέρθηκε τηλεοπτικά από τον Στράτο Μαρκίδη, το «Βαρλίκι», «Χρονικό μιας απιστίας», «Η Αδελφότητα των Γκρίζων Κροτάφων» «Σου τηλεφώνησα για ένα αντίο». Παρουσιάστρια της εκπομπής καλώς τους στην τηλεόραση ΑΙΓΑΙΟ το 2014-2015, ραδιοφωνική παραγωγός στον ΠΑΛΜΟ. Για το καλοκαίρι του 2015 παρουσιάζει την εκπομπή "Για πάρτη σας" που ταξιδεύει στα νησιά του Ν.Αιγαίου από το κανάλι ΑΡΤ tv.
Prev Να, εδώ. Απλώνουμε τραχανά! της Εμμανουέλας Κόκκαλη
Next Οι διάσημες στο δρόμο με στυλ