Καλύτερο λανσάρισμα τροφίμου για το 2015, βραβείο στις σοκολάτες Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ

Μια ακόμα διάκριση για τις σοκολάτες Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ. Πρόσφατα, οι ποικιλίες Γάλακτος και Bitter διακρίθηκαν ως το «Καλύτερο λανσάρισμα τροφίμου για το 2015».

Το βραβείο απονεμήθηκε στο πλαίσιο του 15ου ετήσιου Συνεδρίου Marketing & Πωλήσεων με τίτλο «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Γουλανδρή, Κέντρο ΓΑΙΑ. Η απονομή έγινε από τον Διευθυντή του Τομέα Αναπτυξιακών Πολιτικών του ΣΕΒ, Δρ. Γεώργιο Ξηρογιάννη.

Οι συγκεκριμένες σοκολάτες βραβεύτηκαν πριν από λίγο καιρό και με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης, για τη γεύση τους και την ανώτερη ποιότητά τους, από το Διεθνή Οργανισμό iTQI.

Η σειρά Σοκολατών Sweet & Balance, πρόσφατα εμπλουτίστηκε με άλλες 5 ποικιλίες, Γάλακτος με Αμύγδαλα και γεμιστές (με γεύσεις Bitter με γέμιση πορτοκάλι και γάλακτος με γέμιση φράουλα, cappuccino και πραλίνα) για ακόμα μεγαλύτερη γευστική εμπειρία.

Όλες οι σοκολάτες Sweet & Balance δεν περιέχουν ζάχαρη αλλά το γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από το φυτό Stevia. Απευθύνονται σε όσους προσέχουν τη διατροφή τους αλλά θέλουν να απολαμβάνουν την πλούσια γεύση της σοκολάτας χωρίς ενοχές, στο πλαίσιο πάντα ενός ισορροπημένου διαιτολογίου.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Ο Επιταχυντής Δεξιοτήτων «Mellon» συμμαχεί με τη Microsoft Hellas
Next Το προφίλ της εβδομάδας 14 ως 20 Δεκ 2015, από τον Πέρρη Κρητικό