Καινούργιο dress code στο πανεπιστήμιο Cambridge

Το πανεπιστήμιο Cambridge είναι γνωστό για την συντηρητικότητα του και τους αυστηρούς κανόνες που χρησιμοποιεί εδώ και αιώνες ακόμα και στον τρόπο ντυσίματος των φοιτητών. Τον Οκτώβριο όμως μπαίνει σε μια νέα εποχή μιας και οι επίσημοι κανόνες του πανεπιστημίου, όσον αφορά το ντύσιμο την ημέρα της αποφοίτησης, θα αλλάξουν ριζικά.

Σύμφωνα με τους παλαιούς κανόνες οι άνδρες έπρεπε να φορούν σκούρα κοστούμια με ένα λευκό πουκάμισο, λευκό παπιγιόν και μαύρα παπούτσια. Από εδώ και πέρα το ντύσιμο δεν θα έχει κανέναν περιορισμό όμως, ανάμεσα στα δύο φύλα, που σημαίνει ότι οι γυναίκες θα μπορούν να φορούν κοστούμια αλλά  και οι άντρες αν το θελήσουν… φούστες. Μόνος περιορισμός αναλλοίωτος στο χρόνο η σκούρα απόχρωση στα ρούχα.

Προφανώς το διάσημο πανεπιστήμιο προσπαθεί να προσαρμοστεί στην σύγχρονη πραγματικότητα των δύο φύλων. Όπως αναφέρει η telegraph οι αλλαγές γίνονται έπειτα από αίτηματα ομοφυλοφυλικών συλλόγων του πανεπιστημίου.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Δίαιτα; Όχι βέβαια!, της Εμμανουέλας Κόκκαλη
Next Περιμένοντας την «καταιγίδα» της Συρίας