Κάτι μαγειρεύεται, κάτι ψήνεται…, της Κατερίνας Σταματελοπούλου

Από στόμα σε στόμα… είναι η καλύτερη διαφήμιση, όμως πλέον «παίζει» και το από link σε link. Γιατί όταν έχεις πολύ καιρό να μιλήσεις με φιλικά πρόσωπα (χαθήκαμε και γενικά… και ειδικά) και το κάνεις την ώρα που μαγειρεύουν λιχουδιές, επόμενο είναι να ζητήσεις την συνταγή και απόλυτα φυσιολογικό πλέον, να σου έρθει διαδικτυακά ένα «μυρωδάτο» link σπιτικών συνταγών.

Η Μπέτυ μαγειρεύει «κάτι», για την ακρίβεια αφού περιηγήθηκα… διαπίστωσα ότι μαγειρεύει από όλα, τα φωτογραφίζει έτσι ώστε να σου ανοίγει την όρεξη, είτε να τα φας, είτε να δοκιμάσεις τουλάχιστον να τα φτιάξεις, μιας και οι συνταγές φαίνονται απλές και εύκολες. Και όταν έχεις απορίες ή όταν όλα μαγειρεύτηκαν, τηγανίστηκαν, ψήθηκαν, τέλεια και αυτή την περηφάνια της «τελειότητας» θέλεις να την μοιραστείς, (γιατί όπως και να το κάνουμε το καλό πρέπει να λέγεται), αφήνεις και τις εντυπώσεις σου στα σχόλια… έτσι για να γίνεται και κουβεντούλα.

Παρότι το σκέφτομαι να κάνω μια έφοδο στην κουζίνα μου για ψήσιμο, πολύ θα ήθελα επίσης να μου φέρουν έτοιμες στο πιάτο, τις λιχουδιές, που ήταν η αφορμή της κουβέντας και της περιήγησης στην κουζίνα της Μπέτυς.

Και τέλος όλο αυτό που γίνεται, είδα ότι έχει εισπράξει και βραβείο και μπράβο στους συντελεστές. Όμως επειδή αρκετά σας κράτησα σε αγωνία η μυρωδάτη περιήγηση βρίσκεται εδώ.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Το Γιανγκ μέσα στο Γιν, της Μαριλένας Καραφώτη
Next 2000 χρόνια μετά... όλα μοιάζουν ίδια, της Κικής Τσακίρη