Κάποια βιβλία μπορούν να αλλάξουν την ζωή σας

Ο Eric Barker πιστεύει πώς υπάρχουν κάποια βιβλία που πρέπει να υπάρχουν στην βιβλιοθήκη μας γιατί διαβάζοντας τα μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας αλλά και τη ζωή μας. Σε άρθρο του στο time προτείνει:

flust.gr-time
59 Seconds: Change Your Life in Under a Minute: Ο Richard Wiseman συγγραφέας του βιβλίου συμβουλεύει μέσα από την την έρευνα του στη ψυχολογία συμβουλεύει πώς μπορείτε να βελτιώσετε τη ζωή σας με απλό και διασκεδαστικό τρόπο.
Creativity: Για να γράψει το βιβλίο, ο καθηγητής Mihaly Csikszentmihalyi, χρειάστηκε να πάρει συνέντευξη από 91 ανθρώπους που δουλεύουν σε πρωτοποριακούς κλάδους συμπεριλαμβανομένων και 14 άτομα που έχουν κερδίσει το βραβείο Νόμπελ. Το βιβλίο προσπαθεί να απαντήσει στα ερωτήματα. Τι κοινό έχουν αυτοί οι άνθρωποι; Και τι χρειάζεται για να είναι κάποιος επιτυχημένος και δημιουργικός επαγγελματικά;
Mindless Eating: Why We Eat More Than We Think: O Brian Wansink σπούδασε την ανθρώπινη συμπεριφορά στο φαγητό και το έκανε με μεγάλη επιτυχία.
Power: Why Some People Have It and Others Don’t: Ένα βιβλίο που περιγράφει την στρατηγική των πολιτικών γραφείων αλλά προτείνει και τρόπους διαχείρισης με παραδείγματα.
Little Bets: How Breakthrough Ideas Emerge from Small Discoveries: Πώς μπορείτε να τονώσετε την καινοτομία και τη δημιουργικότητα στη ζωή σας χωρίς να πάρετε μεγάλα ρίσκα; Με Μικρά στοιχήματα, απαντάει ο συγγραφέας του βιβλίου Peter Sims και εξηγεί τον τρόπο.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Έρχεται η Serena
Next Ταξίδι στον κόσμο μέσα από φωτογραφίες