Κάμπινγκ πολυτελείας, μια νέα ταξιδιωτική εμπειρία

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε το κάμπινγκ… μια σκηνή και όλα τα πράγματα που συνοδεύουν την διαμονή σε υπαίθριο χώρο, απλά, λιτά και οικονομικά. Τώρα, ήρθε η εποχή να γνωρίσουμε μια καινούργια εμπειρία διακοπών το κάμπινγκ πολυτελείας ή Glamping (glamorous camping), για όσους θέλουν μεν να βιώσουν την επαφή με την φύση στις διακοπές τους αλλά σε συνθήκες 5 άστερου ξενοδοχείου. Κι όμως γίνεται! Είτε σε δενδρόσπιτο είτε σε κάποιο φάρο, καλύβα, τέντα, igloo ή σε μια σκηνή που μοιάζει με το παραμύθι χίλιες και μια νύχτες, το glamping προσφέρει ανεξάντλητες επιλογές για όλα τα βαλάντια σε όλο τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα. Στην Πελοπόννησο την Σαντορίνη, το Αίγιο, την Λήμνο και τα Τρίκαλα Κορινθίας με τα εξαιρετικά χιονισμένα σαλέ στο βουνό για τις χειμερινές αποδράσεις, αλλά και στην Ιταλία η διαμονή σε πολυτελή δενδρόσπιτα θυμίζει παιδικές περιπέτειες.

flust.gr-ταξίδια

Στα Τρίκαλα Κορινθίας σε υψόμετρο 6.800 πόδια, με εκπληκτική θέα στον Κορινθιακό κόλπο και τις απότομες πλαγιές του όρους Ζήρεια όπου βρίσκεται και το χιονοδρομικό κέντρο. 7 σαλέ με όλες τις ανέσεις.

flust.gr-ταξίδια

Στην ύπαιθρο της Λάτσιο, στο Agriturismo La Piantata, η διαμονή γίνεται σε δενδρόσπιτα που βρίσκονται 8 μέτρα από το έδαφος. Στο αγρόκτημα επίσης, γίνεται  παραγωγή και πώληση βιολογικών προϊόντων όπως μέλι λεβάντας και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Ανθρωπιστική βοήθεια/ Σταθερότητα της Ευρωζώνης/ Επιδημία του ιού Έμπολα
Next Η ματαιοδοξία του να είσαι Έλλην, της Χριστίνας Καλογεροπούλου