Κάθε φωτογραφία και μια ιστορία, του Βαγγέλη Γεωργίου

Η Αιολική Ενέργεια είναι κάτι παραπάνω από μια απλή τεχνολογία. Διεγείρει τη φαντασία, εμπνέει, γοητεύει και αιχμαλωτίζει. Μπορείς και συ να αιχμαλωτίσεις μια προσωπική σου ιστορία και να τη στείλεις στον παγκόσμιο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα: «Ανακαλύψτε ιστορίες Αιολικής Ενέργειας» που προκήρυξαν η Ευρωπαϊκή Ένωση Αιολικής Ενέργειας (EWEA) και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αιολικής Ενέργειας (GWEC).

Είτε είστε αρχάριος είτε ερασιτέχνης φωτογράφος, μπορείτε να υποβάλετε μέχρι και τρεις (3) φωτογραφίες συνοδευόμενες από μικρό κείμενο που θα περιγράφει τι σημαίνει για εσάς η αιολική ενέργεια. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής είναι η 5η Μαΐου 2013.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παγκόσμια Ημέρα του Ανέμου 15 Ιουνίου 2013, την ημέρα όπου όλος ο πλανήτης «ανακαλύπτει τη δύναμη του ανέμου».
Ο πρώτος νικητής θα λάβει δωροεπιταγή €1.000 της Amazon. Τα δεύτερα βραβεία (δωροεπιταγή €250) θα απονεμηθούν ανά περιοχή. Οι φωτογραφίες που θα κερδίσουν, θα εκτεθούν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλες τον Ιούνιο και θα δημοσιευθούν στα περιοδικά ‘Recharge’ και ‘Wind Directions’.

ΠΗΓΗ: protagon.gr 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: eletaen@eletaen.gr anemologia99@gmail.com

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Βόλτα σε μια πόλη που έχει χάσει την αισθητική της, της Σέβης Νικολάου
Next Τα μνημεία Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO στην Ελλάδα