Ιστορίες ελληνικής προέλευσης

Extra-Virgin-Olive-Oil_photo_2-900x900

Μια μικρή ομάδα από Έλληνες που έζησαν και εργάστηκαν στο εξωτερικό με οικογενειακούς δεσμούς από όλη την Ελλάδα αποφάσισαν να αναδείξουν την ποιότητα του ελληνικού φαγητού και να μοιραστούν τους θησαυρούς της με όλο τον κόσμο δημιουργώντας την εταιρεία Stories of Greek Origins. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας παράγονται σύμφωνα με τις διαδικασίες ISO22000 με προσοχή στη λεπτομέρεια έχοντας αναλυτικές εκθέσεις σχετικά με τη διασφάλιση της ποιότητας και οργανοληπτικών ελέγχων, οι οποίοι διασφαλίζουν τον εξαιρετικό τους χαρακτήρα.
Όλα τα προϊόντα σύμφωνα με την εταιρεία έχουν τη δική τους ταυτότητα, με κοινό χαρακτηριστικό όμως όλων την υψηλή διατροφική αξία τις περιορισμένες ποσότητες παραγωγής, την ανώτερη προέλευση, τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

Σε ένα μικρό χωριό στην Κρήτη τη Δάφνη, όπου ζουν μόνο 64 άνθρωποι η εταιρεία ανακάλυψε ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο μιας και η φύση της περιοχής το κάνει ένα πολύ ιδιαίτερο προϊόν. Το ελαιόλαδο έχει βραβευθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς ενώ πωλείται σε επιλεγμένα delicatessen σε όλο τον κόσμο και έχει χαρακτηριστεί ως Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης, λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών του. Τιμή πώλησης του προϊόντος στην σελίδα της εταιρείας 23,00 € καθιστώντας το πράγματι πολύτιμο.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev 2014: Η Ελλάδα και ο κόσμος την νέα χρονιά, του Πέρρη Κρητικού
Next Μια χριστουγεννιάτικη πτήση που έμεινε αξέχαστη