Θεσσαλονίκη: Ο μεγαλύτερος καταρράκτης σοκολάτας της Ευρώπης, στο εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας

flust.gr- εργοστάσιο σοκολάτας

Φέτος, η 79η Διεθνής έκθεση Θεσσαλονίκης θα έχει στο επίκεντρο της μια σοκολατένια εμπειρία. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι λάτρεις της σοκολάτας που προφανώς είναι πολλοί και όχι μόνο παιδιά, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν σε ένα μοναδικό θεματικό πάρκο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, 2.500τμ, ένα «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας». Όλα τα μυστικά της σοκολάτας μέσα από θεματικά εκθέματα και ιστορίες που οδηγούν στο εργοστάσιο της σοκολάτας μέσα από την Ζούγκλα του Αμαζονίου, τον Ναό των Αζτέκων, και το Πειρατικό Καράβι. Γκαλερί γλυπτών, πολλά εργαστήρια, βιβλιοθήκη, ο μεγαλύτερος καταρράκτης σοκολάτας στην Ευρώπη, θα συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό. Μετά την ταινία “Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας”, όπου πρωταγωνίστρια ήταν η σοκολάτα σε όλες τις εκφάνσεις της, έρχεται ένα θεματικό πάρκο να μας ταξιδέψει σε σοκολατένιους κόσμους.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της ΔΕΘ χαράζονται νέες πλεύσεις στον χάρτη του δημιουργικού επιχειρείν, με ιδιαίτερη φιλοσοφία και πρωτότυπες διοργανώσεις. Βασισμένη σε ένα σύγχρονο μοντέλο ανάπτυξης, προχωρά στο σχεδιασμό και τη δημιουργία νέου τύπου δράσεων που συνδυάζουν την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Εκατομμύρια πρόσφυγες χωρίς πατρίδα
Next Μια ξεχωριστή βραδιά με τον Χόρχε Μπουκάι, της Χριστίνας Καλογεροπούλου