Θεσσαλονίκη- Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014, συναυλία κρουστών

Η Θεσσαλονίκη ως Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας για το 2014 συνεχίζει με επιτυχία την διοργάνωση πολλών ενδιαφέρουσων δράσεων και event.

Διασκευές σύγχρονων κομματιών για ξυλόφωνο, τύμπανα, μαρίμπα, βιμπράφωνο, καμπάνες, ντραμς, μπόνγκος, κόνγκας και άλλα μικροκρουστά θα απολαύσουν όσοι βρεθούν το βράδυ της Τετάρτης, 25 Ιουνίου 2014, στις 20:00 στο μικρό θεατράκι της Ρωμαϊκής Αγοράς (Αριστοτέλους).

Νέοι μουσικοί, 12-20 ετών, από το τμήμα κρουστών του Νέου Ωδείου Θεσσαλονίκης συμπράττουν με συνομίληκούς τους από το τμήμα κρουστών του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης για να παρουσιάσουν μια μοναδική συναυλία, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Θεσσαλονίκης-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014.

Η ιδέα της σύμπραξης των μαθητών από τα δύο ωδεία ξεκίνησε το 2011, με στόχο την ανάδειξη των κρουστών, αλλά και την ενίσχυση της συνεργασίας και δημιουργικότητας των παιδιών.

Επιμέλεια συναυλίας: Νταβίνα Φλωρεντίν-Ντόλλυ Λιανά

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 25.06.2014, στις 20:00
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά
ΦΟΡΕΑΣ: Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014

flust.gr-Θεσσαλονίκη

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Μουντιάλ: όπλο σε λάθος πόδια, του Βαγγέλη Γεωργίου
Next Δράση της WWF, 240 χιλιόμετρα για τον αιγιαλό