Θερμίδες vs Άσκηση│Y.O.L.O (You Only Live Once) αλλά «κοστίζει» ακριβά! της Ευαγγελίας Ζευκιλή

Ίσως να είστε ενήμεροι για τις θερμίδες(Kcal) που καταναλώνετε επιλέγοντας ένα τρόφιμο αλλά δεν ξέρετε πόσο χρόνο θα χρειαστείτε, για να κάψετε τις θερμίδες από τις διάφορες γευστικές απολαύσεις που έχετε καταναλώσει. Παρακάτω σας αναφέρουμε, δέκα (10) όχι και τόσο καλές τροφές και τον εκτιμώμενο χρόνο που θα χρειαστείτε, ώστε να τις κάψετε στο γυμναστήριο.

1. Θερμίδες vs Άσκηση_960x580

Ένα ντόνατ : Θα χρειαστεί να περπατήσετε στον διάδρομο με ταχύτητα 6,5 χιλιομέτρων / ώρα για 30 λεπτά για να κάψετε 155 θερμίδες.

600ml Αναψυκτικού: Θα πρέπει να τρέξετε (non stop) για 30 λεπτά για να κάψετε 255 θερμίδες.

165g πατατάκια: Θα πρέπει να τρέξετε για περίπου 2 ώρες για να κάψετε 805 θερμίδες.

50g Μπάρα Σοκολάτας: Θα πρέπει περπατήσετε για περίπου 40 λεπτά για να κάψετε 180 θερμίδες.

Ένα Cupcake: Θα πρέπει να κάνετε 75 λεπτά γιόγκα για να κάψετε 300 θερμίδες.

Ένα κομμάτι πίτσα: Θα πρέπει να περπατήσετε σε γρήγορο ρυθμό για 50 συνεχόμενα λεπτά ώστε να κάψετε 285 θερμίδες.

Μικρή μερίδα τηγανητές πατάτες: Θα πρέπει να τρέξετε στον διάδρομο με ταχύτητα 12,5 χιλιόμετρα / ώρα για 25 λεπτά για να κάψετε 256 θερμίδες.

Ένα χάμπουργκερ: Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ελλειπτικό για περίπου 2 ώρες για να κάψετε 528 θερμίδες.

½ του πακέτου από ζελεδάκια καραμέλας: Θα πρέπει να περπατήσετε στον διάδρομο με ταχύτητα 6,5 χιλιομέτρων / ώρα για 1 ώρα για να κάψετε 300 θερμίδες.

Ένα παγωτό 95g: Θα πρέπει να περπατήσετε στον διάδρομο με ταχύτητα 6,5 χιλιομέτρων / ώρα για 70 λεπτά για να κάψετε 331 θερμίδες.

Είμαστε σίγουροι, ότι μετά από την ανάγνωση του παραπάνω άρθρου, θα είστε πιο προσεκτικοί ως προς την επιλογή του junk food.
Y.O.L.O (You Only Live Once) αλλά «κοστίζει» ακριβά!

Published by

Ευαγγελία Ζευκιλή

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος. Σπούδασε στο τμήμα Διατροφής-Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης .Μετά από 13 χρόνια εμπειρίας και παρακολούθησης πολλών περιστατικών, αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της «ελαφριά ζωή», που την ονόμασε –πως αλλιώς-Light Life, η οποία σήμερα μετρά 5 χρόνια ζωής, και η Ευαγγελία –πλέον- 18 χρόνια εμπειρίας . Πρόκειται για ένα Πρότυπο Κέντρο Διατροφής & Μεταβολικού Ελέγχου ( www.lightlife.gr ) ένα ιδιαίτερο project, που δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη, κέφι και ατελείωτες ώρες δουλειάς.
Prev MONOspace: Και η ελληνική μόδα κινείται στο Λονδίνο, της Κατερίνας Σταματελοπούλου
Next Η προσέλκυση των λαμπρότερων μυαλών αποτελεί προτεραιότητα για την Ευρώπη