Θεατρικό εργαστήρι στο θέατρο Τόπος Αλλού

Ένα θεατρικό εργαστήρι που απευθύνεται σε έφηβους και ενήλικες με 2 τμήματα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 17:oo-21:00 ξεκινάει στις 3 Οκτωβρίου  στο θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ με την επιμέλεια και την διεύθυνση της σκηνοθέτιδας και εκπαιδευτικού Χαρούλας Σαμπατάκου. Στο εργαστήρι θα διδαχθούν οι βασικές γνώσεις θεάτρου, η γνωριμία με κείμενα, οι τεχνικές θεατρικών αυτοσχεδιασμών και θεατρικά παιχνίδια.

Με την πεποίθηση ότι το θέατρο, προσφέρει τη χαρά της δημιουργίας, μέσα από τα μαθήματα ο λόγος και η κίνηση ανακαλύπτονται αλλά γίνεται άσκηση και στην εκφραστική δύναμη του σώματος της φωνής και της κίνησης. Το εργαστήρι θα τελειώσει με παράσταση στο θέατρο στο τέλος της χρονιάς. Τα μαθήματα ολοκληρώνονται Μάιο – Ιούνιο με την ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στο Θέατρο ενώ όλες οι πληροφορίες για το θεατρικό εργαστήρι βρίσκονται και στην ιστοσελίδα του Τόπος Αλλού.

Δημοσιεύθηκε από

editor

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, με θετική διάθεση, σκοπός μας είναι η έμπνευση όπως επίσης και η προβολή της νέας ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *