Θα παρελάσουμε ή θα διαφημιστούμε;

armata-630x358

Και ενώ πλησιάζει η 28η Οκτωβρίου άλλος ένας πονοκέφαλος έχει προστεθεί στην κυβέρνηση σχετικά με το πώς θα γίνουν οι παρελάσεις στην χώρα. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος φαίνεται να είπε ότι οι παρελάσεις πρέπει να γίνουν όπως έχουν σχεδιαστεί και ταυτόχρονα ανακοίνωσε ότι βρέθηκε χορηγός να πληρώσει τα καύσιμα, οπότε θα πετάξουν 12 μαχητικά για τις ανάγκες της παρέλασης που θα κοστίσουν 35.000 €. Επίσης δήλωσε: “Δεν μπορεί το πατριωτικό φρόνημα να κοστολογείται. Είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που κάνει δύο παρελάσεις το χρόνο, άποψή μου είναι ότι θα πρέπει να κάνουμε μία το έτος, προκειμένου κατ΄αυτόν τον τρόπο να κάνουμε πραγματική οικονομία”.

Μέχρι βέβαια να αποφασιστεί κάτι τέτοιο, όπως φαίνεται η παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα γίνει με χορηγίες από εταιρίες, οι οποίες ως χορηγοί σίγουρα προσβλέπουν στην διαφήμιση των εταιριών τους μιας και ήδη τα δημοσιεύματα των εφημερίδων και του ηλεκτρονικού τύπου φωτογραφίζουν ή και ακόμα δημοσιεύουν ονόματα επιχειρηματιών – χορηγών της παρέλασης. Μένει λοιπόν φέτος να δούμε το θέαμα μιας παρέλασης με χορηγό… «κίνησης».

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Σύντροφε Λένιν πάμε για κανένα σινεμαδάκι;, του Βαγγέλη Γεωργίου
Next Προσέχουμε για να έχουμε, της Μαριλένας Καραφώτη