Θέλουμε τον τέλειο κωδικό πρόσβασης

Είναι γνωστό ότι οι περισσότερες κινήσεις μας στο διαδίκτυο χρειάζονται κωδικό πρόσβασης. Και βέβαια με τόσους χάκερ να “πλοηγούνται” ανάμεσα μας χρειάζεται πολύ προσοχή! Γιαυτό προσπαθήσαμε να βρούμε ασφαλής τρόπους για να έχουμε τους κωδικούς μας ήσυχους!

@flickr.com

Εννοείται ότι δεν σκεφτόμαστε με τον παλιό τρόπο της αρχής του διαδικτύου και δεν χρησιμοποιούμε το 123456 κλπ. Παρότι εξακολουθούν να είναι ακόμα αρκετά διαδεδομένοι. Με ένα απλό προγραμματάκι ¨σπάνε¨αμέσως! Χρησιμοποιείστε μια αγαπημένη σας φράση μετατρέποντας την σε αρκτικόλεξο. Ανακατέψτε γράμματα και αριθμούς χρησιμοποιώντας πάνω από 12 χαρακτήρες και να είστε σίγουροι ότι αυτός ο κωδικός δεν σπάει με τίποτα! Μην χρησιμοποιείται τον ίδιο κωδικό για όλους τους λογαριασμούς σας. Αν σας βολεύει να ανακυκλώνεται τους κωδικούς σας, τουλάχιστον προσθέστε κάθε φορά ένα διαφορετικό αρχικό και για να το θυμάστε ευκολότερα προσθέστε τα αρχικά από τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες. Μην αποθηκεύετε τους κωδικούς σας στον υπολογιστή σας στο keep me login in. Επειδή υπάρχουν και οι μέρες που ξεχνάμε τα πάντα υπάρχουν ειδικά site υποστήριξης όπου στέλνετε τον κωδικό σας και την “δύσκολη μέρα” σας τον θυμίζουν με ένα sms ή email.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Η Ευανθία, η Lucy, ο Αχιλλέας και ο Ηλίας του 5ου Διεθνούς Φόρουμ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων
Next Το Ello απέναντι στο Facebook... και μετά;