Θέλουμε τον τέλειο κωδικό πρόσβασης

Είναι γνωστό ότι οι περισσότερες κινήσεις μας στο διαδίκτυο χρειάζονται κωδικό πρόσβασης. Και βέβαια με τόσους χάκερ να “πλοηγούνται” ανάμεσα μας χρειάζεται πολύ προσοχή! Γιαυτό προσπαθήσαμε να βρούμε ασφαλής τρόπους για να έχουμε τους κωδικούς μας ήσυχους!

@flickr.com

Εννοείται ότι δεν σκεφτόμαστε με τον παλιό τρόπο της αρχής του διαδικτύου και δεν χρησιμοποιούμε το 123456 κλπ. Παρότι εξακολουθούν να είναι ακόμα αρκετά διαδεδομένοι. Με ένα απλό προγραμματάκι ¨σπάνε¨αμέσως! Χρησιμοποιείστε μια αγαπημένη σας φράση μετατρέποντας την σε αρκτικόλεξο. Ανακατέψτε γράμματα και αριθμούς χρησιμοποιώντας πάνω από 12 χαρακτήρες και να είστε σίγουροι ότι αυτός ο κωδικός δεν σπάει με τίποτα! Μην χρησιμοποιείται τον ίδιο κωδικό για όλους τους λογαριασμούς σας. Αν σας βολεύει να ανακυκλώνεται τους κωδικούς σας, τουλάχιστον προσθέστε κάθε φορά ένα διαφορετικό αρχικό και για να το θυμάστε ευκολότερα προσθέστε τα αρχικά από τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες. Μην αποθηκεύετε τους κωδικούς σας στον υπολογιστή σας στο keep me login in. Επειδή υπάρχουν και οι μέρες που ξεχνάμε τα πάντα υπάρχουν ειδικά site υποστήριξης όπου στέλνετε τον κωδικό σας και την “δύσκολη μέρα” σας τον θυμίζουν με ένα sms ή email.

Published by

editor

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, με θετική διάθεση, σκοπός μας είναι η έμπνευση όπως επίσης και η προβολή της νέας ελληνικής επιχειρηματικότητας.
Prev Η Ευανθία, η Lucy, ο Αχιλλέας και ο Ηλίας του 5ου Διεθνούς Φόρουμ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων
Next Το Ello απέναντι στο Facebook... και μετά;

Leave a comment

Για προστασία της εργασίας μας, έχουμε απενεργοποιήση το δεξί κλικ! Αν επιθυμείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενό μας, χρησιμοποιείστε τα κουμπιά κοινοποίησης.