Η Ploos Design σχεδιάζει, ταξιδεύει και μας φιλεύει, της Κατερίνας Σταματελοπούλου

Το όνομα της εταιρίας τους σημαίνει ταξίδι και τα κορίτσια της Ploos Design, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, έχουν καταφέρει να ταξιδέψουν την εταιρία τους σε πολλούς προορισμούς στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Ένα χρόνο μετά την συνέντευξη τους στο flust.gr, με αφορμή την παρουσίαση της εταιρίας τους στο Forum Industrial Designers @ The Aegean, η Αγγέλικα Νιάρχου και η Γεωργία Οικονομοπούλου πετάνε με την Ploos Design στο Ελσίνκι και στο kosmos design, συμμετέχουν στα φιλέματα της Aegean και γενικά έχουν πολλά καινούργια πράγματα να μας πουν!

[metaslider id=21767]

Οι δημιουργίες της Ploos Design θα βρίσκονται σε λίγες μέρες και στο Ελσίνκι. Τι είναι το κατάστημα kosmos design;
Το kosmos design είναι ένα νέο concept store το οποίο θα ανοίξει στο Ελσίνκι και θα φιλοξενήσει τόσο τα δικά μας προϊόντα όσο και πολλών άλλων φρέσκων ελληνικών ιδεών. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτή την νέα συνεργασία, μιας και ανοίγεται άλλη μια πόρτα για εμάς στο εξωτερικό.

Πως προέκυψε η συνεργασία σας με τα φιλέματα της Aegean;
Η συνεργασία με την Aegean ήταν μια έκπληξη. Οι υπεύθυνοι του project έκαναν παραγγελία από ένα πολύ γνωστό μαγαζί που συνεργαζόμαστε στην Πλάκα, αλλά επειδή ήταν μυστικό πρότζεκτ και εμείς οι ίδιες το μάθαμε όταν ξεκίνησε το Φίλεψε τους. Για εμάς είναι μια πολύ δυνατή συνεργασία και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που επιλέχθηκαν τα δικά μας προϊόντα, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία γνωστών και αξιοσημείωτων προσπαθειών. Αυτές οι κινήσεις, μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος αυτό που αγαπάμε.

Έχετε συμμετάσχει σε εκθέσεις και σε ιδιαίτερες παρουσιάσεις, ποια είναι τα επόμενα σας σχέδια;
Συμμετείχαμε στην ομαδική έκθεση Greek Brand New, στο Notos Home στο  Golden Hall, σε ένα ξεχωριστό event που δημιουργήθηκε από την ίδια προσπάθεια και εκεί είχαμε την ευκαιρία να διαδράσουμε με τους πελάτες του Notos Home οι οποίοι κοίταζαν με μεγάλο ενδιαφέρον τα προϊόντα όλων των συμμετεχόντων, δίνοντας μας πολύ καλά σχόλια και για την προσπάθεια αλλά και για την ποιότητα. Τον Ιούλιο είχαμε την τιμή και την χαρά να είμαστε χορηγοί στο 31ο ετήσιο συνέδριο egos-European Group for Organizational Studies, με προϊόντα μας, τόσο για τους ομιλητές όσο και για τους συμμετέχοντες. Σε αυτή την φάση ετοιμάζουμε το καινούριο μας στούντιο, στο οποίο αναμένουμε να γίνουν γρήγορα τα εγκαίνια και κινούμαστε σε δημιουργικούς ρυθμούς για τη νέα μας συλλογή, την οποία πιστεύουμε θα αγαπήσετε όσο και εμείς.

Published by

Κατερίνα Σταματελοπούλου

Σπούδασε Marketing, Αποτελεσματική Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών (MBA), Marketing and Communication Management, Marketing Research & Social Media Analytics. Εμπνευστής και chief editor του flust.gr. Είναι Brand & Communications Strategist.
Prev Περιπέτεια επιβίωσης στο ‘’Everest’’, του Πάνου Λιάκου
Next “Illusive Stool” και βραβείο Red Dot για τον Λευτέρη Τσαμπικάκη, της Κατερίνας Σταματελοπούλου